Camping De Pallegarste

In het hart van het prachtige Overijssels Vechtdal ligt camping De Pallegarste, een ideale plek voor een onvergetelijke kampeervakantie met de hele familie. Met ruime comfortplaatsen, moderne faciliteiten en een scala aan activiteiten, biedt De Pallegarste alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijk verblijf.

Ruime Comfortplaatsen voor Iedereen

De kampeerplaatsen op De Pallegarste zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Alle plaatsen zijn ruime comfortplaatsen die voorzien zijn van 16 ampère stroom, water aan- en afvoer, en digitale televisie. Voor degenen die behoefte hebben aan extra luxe, is kamperen met privé sanitair ook een optie. Dit betekent dat je op je eigen kampeerplaats kunt genieten van een eigen toilet, douche en wastafel, wat zorgt voor extra gemak en privacy tijdens je verblijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van 15 Mbit internet op je plaats, zodat je altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Activiteiten voor Jong en Oud

Terwijl je geniet van de rust en het comfort van je kampeerplek, hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. De Pallegarste biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er een prachtig verwarmd buitenzwembad met maar liefst vijf glijbanen, waaronder een grote familieglijbaan en een uitdagende waterspeeltuin. Daarnaast is er een speelstrand bij de visvijver, waar kinderen kunnen spelen met zand- en waterspeeltoestellen.

De indoor speeltuin is perfect voor dagen waarop het weer wat minder meewerkt. Hier kunnen kinderen veilig spelen en hun energie kwijt, terwijl ouders ontspannen met een kopje koffie. De avonturenpad en de verschillende speelplaatsen verspreid over de camping zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven valt.

Animatieteam en Entertainment

Een van de hoogtepunten van een verblijf op De Pallegarste is het enthousiaste animatieteam, dat dagelijks leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Van knutselmiddagen en sporttoernooien tot spannende speurtochten en avondshows, er is altijd iets te doen. Het animatieprogramma zorgt ervoor dat elke dag een nieuw avontuur is, en het brengt de campinggasten samen voor onvergetelijke momenten.

De Kinderboerderij: Een Dierenparadijs

Op De Pallegarste kun je niet alleen genieten van kamperen, maar ook van de gezellige kinderboerderij. Hier wonen diverse dieren zoals schapen, geiten, kippen, hanen en vogels. Kinderen kunnen de dieren aaien, knuffelen en zelfs voeren. Het is een geweldige manier om kennis te maken met de dierenwereld en biedt kinderen een unieke en leerzame ervaring.

Een bijzonder leuke attractie zijn de Nubische geiten, die bekend staan als het grootste geitenras ter wereld. Met hun zachte en aanhankelijke karakter zijn deze geiten favoriet bij de kinderen. Daarnaast is er een grote volière met verschillende zangvogels, wat altijd zorgt voor een levendige sfeer.

Nieuw in 2024: De Mega Speeltuin

De Pallegarste blijft zich vernieuwen en verbeteren om gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Vanaf 2024 kunnen de kinderen genieten van de nieuwe ‘grote’ speeltuin, die afgelopen winter is omgebouwd tot een mega speeltuin met talloze nieuwe en mooie speeltoestellen. Er is ook een apart gedeelte waar de kleintjes zich uren kunnen vermaken. Deze speeltuin is een perfecte aanvulling op het uitgebreide aanbod aan kinderactiviteiten en zorgt ervoor dat er altijd iets te doen is op de camping.

Zwemplezier voor het Hele Gezin

Zwemmen is een essentiële activiteit tijdens een kampeervakantie, en bij De Pallegarste zijn er volop zwemmogelijkheden. Het verwarmde buitenzwembad met vijf glijbanen is een favoriet onder de gasten. Daarnaast is er een uitdagende waterspeeltuin waar kinderen kunnen spetteren en spelen. Voor degenen die van natuurwater houden, biedt het speelstrand bij de visvijver een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het water.

Geniet van de Natuur en de Omgeving

De Pallegarste ligt in het prachtige Overijssels Vechtdal, een gebied dat bekend staat om zijn natuurschoon en recreatieve mogelijkheden. Of je nu van wandelen, fietsen of vissen houdt, er is voor ieder wat wils. De omliggende natuur biedt talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten en zorgt voor een rustige en ontspannende omgeving.

Faciliteiten en Voorzieningen

De camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen die altijd op korte loopafstand van de kampeerplaatsen liggen. Deze luxe sanitairgebouwen zijn schoon en goed onderhouden, wat bijdraagt aan het comfort van je verblijf. Daarnaast is er een kiosk op de camping waar je terecht kunt voor heerlijke snacks, patatjes, ijsjes, snoep en drankjes.

Boek Nu je Onvergetelijke Kampeervakantie

Klaar om te genieten van een vakantie vol comfort, avontuur en plezier? Boek dan je verblijf op Camping De Pallegarste en ontdek zelf waarom deze camping de perfecte bestemming is voor gezinnen. Met ruime kampeerplaatsen, moderne faciliteiten en een breed scala aan activiteiten, biedt De Pallegarste alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Pallegarsteweg 4, 7692 PC Marienberg
www.pallegarste.nl

Delen is leuk!