Tuin van Epicurus – Camping- Bed & Breakfast

Welkom bij Tuin van Epicurus, een betoverende camping en Bed & Breakfast gelegen in het idyllische Groene Hart van Nederland. Deze prachtige plek, omgeven door polders, molens en waterwegen, biedt een unieke mix van comfort, privacy en een authentieke lokale ervaring.

Kamperen in de Natuur

Tuin van Epicurus biedt ruime kampeerplekken waar je je tent of vouwwagen kunt opzetten. Elke twee plekken delen een privé toilet en douche, wat zorgt voor extra comfort tijdens je verblijf. Voor degenen die iets meer luxe zoeken, zijn er knusse houten huisjes beschikbaar met een eigen keuken en badkamer​.

Activiteiten en Faciliteiten

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten die je vakantie nog leuker maken:

  • Roeibootjes: Verken de prachtige omgeving vanaf het water en bewonder de lokale flora en fauna.
  • Leenfietsen: Maak een fietstocht door de polder en bezoek nabijgelegen steden zoals Gouda en Leiden.
  • Gemeenschappelijke Kas: Een overdekte ruimte waar je kunt ontspannen, boeken lezen of deelnemen aan een yogasessie.
  • Vuurplaats: Geniet van gezellige avonden rond het kampvuur en gebruik de slingerbarbecue voor een heerlijke maaltijd.

Perfect voor Gezinnen

Tuin van Epicurus is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en natuurlijke omgeving. Kinderen kunnen spelen in de veilige omgeving van de camping, deelnemen aan activiteiten zoals roeien en fietsen, en genieten van de open ruimte. De camping biedt ook een welkomsboekje met tips voor lokale activiteiten en bezienswaardigheden, zodat je altijd iets te doen hebt​.

Verken het Groene Hart

Naast het genieten van de rust en de natuur op de camping, zijn er tal van mogelijkheden om het Groene Hart te verkennen. Bezoek historische steden zoals Gouda, Leiden, en zelfs Amsterdam of Rotterdam, die allemaal binnen een uur rijden liggen. Of blijf in de buurt en ontdek de charme van de lokale dorpen en landschappen te voet of met de fiets​.

Praktische Informatie

Tuin van Epicurus is gelegen aan de Burgemeester Smitweg 40 in Hazerswoude-Dorp. De camping is kleinschalig, wat bijdraagt aan de rustige en persoonlijke sfeer. Voor meer informatie en om je verblijf te boeken, bezoek de.

Kom en ervaar de sereniteit van Tuin van Epicurus, waar natuur en comfort hand in hand gaan voor een onvergetelijke vakantie.

Burgemeester Smitweg 40, 2391 NE Hazerswoude-Dorp
https://www.tuinvanepicurus.eu/

Delen is leuk!