De Neeth Aalten: Camping, Speeltuin en Pannenkoekenboerderij

In het prachtige Achterhoekse landschap vind je De Neeth, een veelzijdige locatie in Aalten die ideaal is voor een familie-uitje. Of je nu komt om te kamperen, de speeltuin te verkennen, of te genieten van een heerlijke maaltijd in de pannenkoekenboerderij, De Neeth biedt voor ieder wat wils.

Camping De Neeth

De camping bij De Neeth biedt ruime staanplaatsen van ongeveer 140 m², geschikt voor tenten, caravans en campers. Elke plek is voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting, en er is een nieuw sanitair gebouw met douches, toiletten en een afwasruimte. De camping ligt in een schilderachtige omgeving en biedt directe toegang tot wandel- en fietsroutes, ideaal om de natuur van de Achterhoek te verkennen.

Speeltuin en Activiteiten

De speeltuin van De Neeth is een waar paradijs voor kinderen. Met speelhuisjes, een trampoline, een kabelbaan, een nestschommel en een konijnentuin is er volop vermaak voor de kleintjes. Ouders kunnen ontspannen op het selfservice terras terwijl ze een oogje in het zeil houden. De speeltuin is dagelijks geopend van 1 april tot en met 30 september van 08:00 tot 20:00 uur en is gratis toegankelijk​.

Pannenkoekenboerderij

De pannenkoekenboerderij van De Neeth is gevestigd in een oude karloods en biedt een gezellige plek om te genieten van heerlijke pannenkoeken en andere gerechten. Het menu varieert van klassieke pannenkoeken tot unieke creaties zoals de Pannenkoek Patrick met champignons, ui, ananas, spek en een eitje. Daarnaast zijn er ook diverse salades, burgers en kindermenu’s beschikbaar​.

Museum en Boerderij

Naast kamperen en spelen kun je hier ook een bezoek brengen aan het boerderijmuseum. Hier krijg je een kijkje in het leven van de Achterhoekse boeren door de eeuwen heen, met een collectie van historische gebruiksvoorwerpen en landbouwmachines. De boerderij zelf is nog steeds in bedrijf en biedt bezoekers de kans om meer te leren over het moderne boerenleven en de zorg voor dieren​.

Evenementen en Arrangementen

De Neeth organiseert regelmatig leuke evenementen zoals pizza-avonden en kinderfeestjes. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor kinderfeestjes, inclusief toegang tot de speeltuin, onbeperkt ranja, een zakje chips, en de keuze uit broodjes knakworst, patat met snacks, of zelf pannenkoeken bakken​.

Praktische Informatie

De Camping, Speeltuin en Pannenkoekenboerderij is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het is een ideale locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en leuk dagje uit. Voor actuele openingstijden en reserveringen kun je terecht op de officiële website van De Neeth​.

Plan je volgende bezoek aan De Camping, Speeltuin en Pannenkoekenboerderij en geniet van de veelzijdigheid en gastvrijheid van deze prachtige locatie in de Achterhoek!

Neethweg 6, 7122 RB Aalten
www.deneeth.nl

Delen is leuk!