Jan Klaassen Dromenland Kindercamping

Op zoek naar een avontuurlijke en kindvriendelijke vakantie? Jan Klaassen Dromenland in de Achterhoek, Gelderland, biedt een unieke ervaring voor jonge gezinnen. Deze kleinschalige kindercamping staat garant voor een onvergetelijk verblijf, met bijzondere accommodaties en toegang tot het naastgelegen kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen.

Bijzondere Accommodaties

Bij Jan Klaassen Dromenland kun je overnachten in een van de 20 unieke accommodaties, waaronder een vliegtuig, helikopter, brandweerauto, piratenboot, schoolbus en boomhut. Elke accommodatie is volledig gethematiseerd en voorzien van comfortabele bedden, wat de fantasie van kinderen prikkelt en zorgt voor een bijzondere overnachting​.

Pretpark en Speelfaciliteiten

Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot Het Land van Jan Klaassen, een kinderpretpark met binnen- en buitenspeeltuinen, een poppentheater en een waterspeeltuin. Het park is ideaal voor kinderen tot 8 jaar en biedt volop mogelijkheden om te spelen en te ontdekken​​.

Voorzieningen en Eten

De camping is volledig omheind en autovrij, wat zorgt voor een veilige omgeving waar kinderen vrij kunnen rondrennen en spelen. Er zijn vier speelvelden, een buikschuifbaan en elke avond een kampvuur met marshmallows. Het verblijf is inclusief ontbijt en er zijn mogelijkheden voor een à la carte lunch en diner in het sfeervolle restaurant, waar je kunt genieten van gerechten zoals spare-ribs, pannenkoeken en salades​.

Praktische Informatie

Jan Klaassen Dromenland is open van vrijdag tot en met zondag van 29 maart tot 22 september 2024 en dagelijks tijdens de schoolvakanties. Het is ook mogelijk om met je eigen tent, camper of caravan te kamperen op het trekkersveld, dat omgeven is door de groene pracht van de Montferlandse bossen. Honden zijn helaas niet toegestaan​​.

Beleef een magische vakantie en laat de dromen van je kinderen uitkomen bij Jan Klaassen Dromenland.

Braamweg 2, 7047 CB Braamt
www.janklaassendromenland.nl

Delen is leuk!