Klimbos Survival Winterswijk

Gelegen aan de rand van Winterswijk, biedt Klimbos Survival Winterswijk een unieke combinatie van natuur en avontuur. Dit klimbos, omringd door prachtige bossen, is een perfecte bestemming voor zowel gezinnen als groepen die op zoek zijn naar een uitdagend en leuk dagje uit.

Wat Te Verwachten:

Klimbos Survival Winterswijk biedt verschillende klimparcoursen die geschikt zijn voor jong en oud, ervaren en onervaren klimmers. De klimparcoursen variëren in hoogte tot wel 15 meter en bevatten tal van spannende obstakels zoals tokkelbanen, wiebelige bruggen en klimtouwen. Voor de echte avonturiers is er het Adventure Parcours en het Balance Parcours, beide ontworpen om je grenzen te verleggen en een gevoel van overwinning te geven.

Interactieve Ervaringen:

Naast de reguliere klimroutes, biedt Klimbos Survival Winterswijk ook een survival hindernisbaan. Deze hindernisbaan, maximaal 3,5 meter hoog, is perfect voor teambuildingactiviteiten en groepsuitjes. Hier klauter je over netten, balken en touwen onder deskundige begeleiding. Daarnaast is er een nieuw zip-line en laag klimparcours ontwikkeld, ideaal voor gezinnen en kinderen vanaf 1,20 meter.

Praktische Informatie:

Het klimbos is geopend van woensdag tot en met zondag, met extra openingstijden tijdens feestdagen en schoolvakanties. Het is aan te raden om vooraf tickets te reserveren via de officiële website om teleurstellingen te voorkomen. De toegangsprijzen variëren: het Adventure en Balance Parcours kost €24,50 per persoon, terwijl de zip-line en laag klimparcours €20,00 per persoon kosten. Groepskortingen zijn beschikbaar voor grotere gezelschappen​.

Conclusie:

Een bezoek aan Klimbos Survival Winterswijk is een onvergetelijke ervaring vol spanning en avontuur. Met diverse klimparcoursen, een uitdagende survival hindernisbaan en de prachtige natuurlijke omgeving, biedt dit klimbos voor ieder wat wils. Plan je bezoek en beleef een avontuurlijke dag in Winterswijk!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Klimbos Survival Winterswijk.

Bataafseweg, 7101 WG Winterswijk
https://klimboswinterswijk.nl/

Delen is leuk!