Klimbos Baarn – Lage Vuursche

Gelegen tussen Hilversum en Baarn, biedt Klimbos Lage Vuursche een spectaculaire klimervaring in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dit klimbos is de grootste in Nederland en beschikt over maar liefst 11 verschillende klimroutes, variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte van 2 tot 23 meter.

Wat is er te doen?

Klimroutes:

  • Juniorroutes: Voor kinderen vanaf 6 jaar en minimaal 1,20 meter lang zijn er vijf juniorroutes. Deze routes, waaronder een spannende tokkelroute, gaan tot een hoogte van 7 meter.
  • Reguliere Routes: Voor de meer ervaren klimmers zijn er routes tot wel 23 meter hoog. Elke route biedt unieke uitdagingen, zoals tokkelbanen, klimmuren en bungee jumps. De zwarte route is de meest uitdagende met een vrije val en bungeejump van 17 meter.

Kabouterroute: Voor de jongste avonturiers (2 tot 6 jaar) is er een leuke kabouterroute van 1,3 km met verschillende opdrachten. Deze route is ideaal voor een rustige en interactieve wandeling in het bos​.

Speciale Evenementen en Groepen: Klimbos Baarn – Lage Vuursche is ook perfect voor kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar om een dagje uit compleet te maken met snacks en drankjes.

Praktische Informatie Klimbos Lage Vuursche

Openingstijden:

  • Maandag en dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:30 – 18:30 uur
  • Donderdag t/m zondag: 10:00 – 18:30 uur

Toegangsprijzen:

  • Regulier Ticket: €27,50 (min. lengte 1,40m)
  • Junior Ticket: €20,50 (min. lengte 1,20m)

Klimbos Lage Vuursche biedt een avontuurlijke en veilige klimervaring voor zowel beginners als ervaren klimmers. Met diverse routes, spannende tokkelbanen en een prachtig bos als decor, is dit klimbos een ideale plek voor een actief dagje uit met het gezin, vrienden of collega’s. Mis deze kans niet om de natuur op een unieke manier te beleven. Plan je bezoek vandaag nog en geniet van een onvergetelijk avontuur!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Klimbos Lage Vuursche

Hoge Vuurseweg 9, 3749 AB Lage Vuursche
www.klimbos.nl

Delen is leuk!