Klimbos Appelscha

Op zoek naar een uitdagend en avontuurlijk dagje uit in het noorden van Nederland? Klimbos Appelscha biedt een unieke ervaring voor jong en oud, midden in de prachtige natuur van Friesland. Met meer dan 400 meter aan obstakels en tokkelbanen, variërend van 2 tot 12 meter hoog, is dit klimbos geschikt voor iedereen.

Wat is er te doen?

Klimbos Appelscha heeft diverse parcoursen die variëren in moeilijkheidsgraad, waardoor het voor zowel beginners als ervaren klimmers een geweldige uitdaging is. Dankzij een uniek zekeringssysteem ben je continu beveiligd, wat Klimbos Appelscha tot een van de veiligste klimparken in Friesland maakt.

Speciale Activiteiten

  1. Avondklimmen: Voor een extra spannende ervaring kun je ’s avonds klimmen onder het licht van bouwlampen. Dit is een fantastische activiteit voor groepen vanaf 12 personen en biedt een unieke belevenis op hoog niveau​.
  2. Kinderfeestjes: Vier je verjaardag in het klimbos met een avontuurlijk feestje. Na het klimmen staat er een heerlijke pizzaplank en ranja klaar om van te genieten​.
  3. Mission in-Bossible: Dit speciale programma is perfect voor scholen, bedrijven of grote families. Het combineert klimmen, boogschieten en abseilen voor een gevarieerd en uitdagend uitje van ongeveer 3 uur.

Voorzieningen en Veiligheid

Het Klimbos biedt diverse voorzieningen zoals een goed restaurant met gezellige bediening, waar je kunt genieten van een welverdiende maaltijd na het klimmen​. Daarnaast zorgt het Sport Institute Europe jaarlijks voor de controle van de bomen, zekersystemen en constructies, zodat alle activiteiten in topconditie blijven​.

Praktische Informatie

Het Klimbos is gelegen aan de Boerestreek 8 in Appelscha. Het klimbos is eenvoudig te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden variëren per seizoen, dus check de officiële website voor de meest actuele informatie en om direct te boeken.

Kom en ervaar de spanning en sensatie van Klimbos Appelscha – het leukste klimbos van Noord-Nederland!

Boerestreek 8, 8426 BP Appelscha
https://klimbos-appelscha.com/

Delen is leuk!