Klimbos Ermelo

Op zoek naar een spannende en actieve dag in de natuur? Klimbos Ermelo biedt een onvergetelijke klimervaring voor zowel beginners als gevorderden. Gelegen in de prachtige Veluwe, is dit klimbos al 15 jaar een begrip en trekt het avonturiers van alle leeftijden aan.

Uitdagende Parcoursen voor Iedereen

Klimbos Ermelo beschikt over 9 verschillende parcoursen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours begint op 2 meter hoogte, ideaal voor beginners en kinderen vanaf 1.00 meter. Voor de echte durfals is er “The PEAK”, het zwaarste parcours van Nederland, op een hoogte van 12 meter. Nieuw dit jaar is “The Falcon”, een parcours met een 70 meter lange zipline, wat een extra dimensie van avontuur toevoegt​.

Veiligheid Voorop

Bij Klimbos Ermelo staat veiligheid centraal. Dankzij het unieke veiligheidssysteem, ben je gedurende de hele klim aan een permanente veiligheidskabel gezekerd. Dit systeem zorgt ervoor dat klimmers nooit los kunnen komen van de kabel terwijl ze zich hoog in de bomen bevinden. Bovendien worden de parcoursen jaarlijks gecontroleerd door de onafhankelijke keuringsinstantie TÜV​​.

Groepen en Arrangementen

Dit klimbos is ideaal voor groepen, zoals families, vrienden of bedrijfsuitjes. Er zijn speciale arrangementen beschikbaar die activiteiten zoals GPS-tochten, Archery Tag en lasergamen kunnen omvatten. Door grote groepen op te splitsen in kleinere teams, kan iedereen optimaal van de activiteiten genieten zonder lange wachttijden.

Praktische Informatie

Het klimbos is gemakkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. De tarieven variëren afhankelijk van de duur en het aantal parcoursen dat je wilt klimmen. Zo kun je al vanaf €17,00 p.p. klimmen met een KidsTicket, en vanaf €24,00 p.p. met een ExpertTicket, wat je toegang geeft tot alle parcoursen inclusief instructie

Drieërweg 125, 3852 MA Ermelo
www.klimbosermelo.nl

Delen is leuk!