Klimcentrum Monte Cervino

Ben je op zoek naar een uitdagende en unieke klimervaring? Klimcentrum Monte Cervino, gelegen in Bergschenhoek nabij Rotterdam, biedt een spectaculaire klimomgeving voor zowel beginnende als gevorderde klimmers. De Monte Cervino is met zijn indrukwekkende hoogte van 34,6 meter de hoogste kunstmatige klimberg van Nederland en biedt een breed scala aan klimroutes binnen en buiten.

Klimmen voor Alle Niveaus

Monte Cervino beschikt over een buitenwand van 1350 m² en een binnenwand van 1250 m², met routes die variëren van 3 tot 8a. De buitenwand biedt een realistische rotsklimervaring met wrijvingsplaten, scheuren en overhangende wanden. Voor wie liever binnen klimt, hangen de touwen al klaar aan de 30 meter hoge binnenwanden, zodat je direct kunt beginnen​.

Veilig en Onder Begeleiding

Veiligheid staat bij Monte Cervino voorop. Zowel binnen als buiten kun je klimmen met behulp van goedgekeurde veiligheidsmaterialen en onder begeleiding van ervaren instructeurs. Beginners kunnen kennismaken met klimmen via introductielessen en cursussen, terwijl gevorderde klimmers zelfstandig hun vaardigheden kunnen testen op de uitdagende routes​​.

Groepen en Arrangementen

Monte Cervino biedt diverse arrangementen voor groepen, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes. Er zijn mogelijkheden om klimmen te combineren met andere activiteiten zoals kanotochten en mountainbiken, wat zorgt voor een volledige en onvergetelijke dag in de buitenlucht​​.

Praktische Informatie

Klimcentrum Monte Cervino is gemakkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. De klimhal is dagelijks geopend, met ruime openingstijden om aan ieders schema te voldoen. Na een intensieve klim kun je terecht in het sfeervolle restaurant voor een gezonde maaltijd of een verfrissend drankje​.

Wil je een uniek klimavontuur beleven? Bezoek dan Klimcentrum Monte Cervino en verleg je grenzen op de hoogste klimberg van Nederland.

Hoge Bergse Bos
Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek
https://www.montecervino.nl/

Delen is leuk!