Klimbos Paasloo

Klimbos Paasloo, gelegen in het prachtige Recreatiegebied Weerribben-Wieden in Paasloo, biedt een spannende en avontuurlijke ervaring voor jong en oud. Dit klimbos is perfect voor gezinnen, kinderfeestjes, en teambuilding evenementen, met diverse klimroutes en andere leuke activiteiten.

Klimroutes en Ziplines

Klimbos Avontuurlijk Paasloo beschikt over vier uitdagende klimroutes, elk met verschillende moeilijkheidsgraden en hoogtes:

  1. Het Otterspoor: Dit is het laagste parcours, ideaal voor beginners met 13 hindernissen op een hoogte van 4 tot 6 meter.
  2. Expeditie Weerribben: Een avontuurlijke route met 14 hindernissen en 3 ziplines, op een hoogte van 4,5 tot 6,5 meter.
  3. Klauterpad: Dit parcours bevat 12 hindernissen zoals de rollende ton en klimwand, en is uitdagender met een hoogte van 5 tot 7 meter.
  4. Roerdomp Vlucht: Het meest uitdagende parcours met 12 hindernissen en een zipline van 131 meter, op een hoogte van 4 tot 9 meter.

Naast de klimroutes biedt Klimbos Paasloo ook een breed scala aan andere outdoor activiteiten, zoals:

  • Boogschieten: Test je precisie en concentratie met een spannende sessie boogschieten.
  • Lasergamen: Beleef de spanning van een lasergame in het bos.
  • Archery Tag: Een combinatie van boogschieten en trefbal, perfect voor teambuilding.
  • Vlotbouwen: Werk samen om een vlot te bouwen en te testen op het water.
  • Nachtklimmen: Voor de echte avonturiers is er de mogelijkheid om in het donker te klimmen.

Kinderfeestjes en Groepsuitjes

Klimbos Paasloo is een geweldige locatie voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen genieten van de klimroutes en deelnemen aan leuke activiteiten, zoals boogschieten en lasergamen. Voor groepen en bedrijven zijn er speciale teambuilding arrangementen beschikbaar, die teamwork en samenwerking bevorderen.

Praktische Informatie

Klimbos Paasloo is gelegen aan de Paasloërweg 14A in Paasloo, Overijssel. Het park is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Het is aanbevolen om tickets van tevoren te reserveren via de officiële website. De openingstijden variëren per seizoen, dus controleer de website voor de meest actuele informatie.

Plan je volgende avontuurlijke uitje naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo en geniet van een dag vol spanning en plezier in de prachtige natuur van Overijssel!

Paasloërweg 14A, 8378 JB Paasloo
Website

Delen is leuk!