Klimpark KlimKong

Bij Klimpark KlimKong in Sevenum beleef je avontuur op grote hoogte! Dit unieke klimpark biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, perfect voor een dag vol plezier met het hele gezin. Gelegen vlak voor het terrein van Vakantiepark De Schatberg, is KlimKong gemakkelijk bereikbaar en biedt het een prachtig uitzicht op een recreatieplas.

Wat is er te doen voor kinderen?

Klimparcoursen: KlimKong heeft meerdere klimparcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad en hoogte, zodat kinderen van alle leeftijden en niveaus kunnen genieten. De parcoursen zijn ontworpen als een mega piratenboot, wat een extra spannend element toevoegt aan het avontuur.

  1. Fun Parcours: Voor de jongste klimmers (4-7 jaar) onder begeleiding van een volwassene, biedt dit parcours op 1,5 meter hoogte een veilige en leuke introductie tot het klimmen.
  2. Family Parcours: Op 5 meter hoogte, geschikt voor kinderen van 8-12 jaar onder begeleiding, biedt dit parcours uitdagende touwen en een spannende zipline.
  3. Adventure Parcours: Voor de ervaren klimmers vanaf 13 jaar, dit parcours op 10 meter hoogte biedt uitdagende hindernissen zoals lianen en een lange zipline.
  4. Extreme Parcours: Voor de echte durfals vanaf 13 jaar, dit parcours op 14 meter hoogte biedt de moeilijkste en meest uitdagende elementen​

Mini Golf: Naast klimmen, kunnen kinderen en volwassenen genieten van een ontspannend potje minigolf. Het kleurrijke en uitdagende parcours biedt plezier voor het hele gezin.

Waterfun: Voor de waterliefhebbers zijn er diverse activiteiten zoals kanoën, suppen en waterfietsen. Dit maakt KlimKong een perfecte bestemming voor een warme zomerdag.

Kinderfeestjes: KlimKong biedt speciale arrangementen voor kinderfeestjes. Of je nu kiest voor een klimavontuur of een combinatie van activiteiten, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn of haar vriendjes​.

Praktische Informatie

  • Locatie: Middenpeelweg 5, 5975 MZ Sevenum
  • Openingstijden: Variëren per seizoen en activiteit. Voor actuele openingstijden en om te reserveren, bezoek de officiële website van KlimKong.
  • Toegangsprijzen: Klimmen vanaf €8 per persoon. Speciale tarieven voor groepen en arrangementen zijn beschikbaar​.

Kom langs bij Klimpark KlimKong en beleef een dag vol avontuur en plezier in de prachtige natuur van Sevenum. Of je nu komt om te klimmen, minigolf te spelen of te genieten van wateractiviteiten, er is voor iedereen iets te doen bij KlimKong!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van KlimKong

Midden Peelweg 5, 5975 MZ Sevenum
www.klimkong.nl

Delen is leuk!