klimpark Appelscha

Gelegen in het prachtige Appelscha, aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold, biedt RCN De Roggeberg een indrukwekkend klimpark dat perfect is voor avonturiers van alle leeftijden. Het klimpark Appelscha is een geweldige plek voor een dag vol spanning, uitdaging en plezier.

Wat is er te doen bij klimpark Appelscha?

Klimparcours: Het klimpark van RCN De Roggeberg beschikt over diverse klimroutes die variëren in moeilijkheidsgraad. Dit maakt het geschikt voor zowel beginners als gevorderde klimmers. Het parcours bestaat uit constructies van touw, hout en banden die samen een uitdagende route van 200 meter vormen. Hier kun je klimmen op de klimwand, abseilen vanuit de toren en tokkelen over indrukwekkende afstanden.

Tokkelen en Abseilen: Een van de hoogtepunten van het klimpark is de mogelijkheid om te tokkelen en te abseilen. Deze activiteiten zorgen voor een echte adrenaline-kick en zijn een geweldige manier om van de hoogte en snelheid te genieten​.

Kinderactiviteiten: Voor de jongere bezoekers is er volop klimplezier te beleven. Het park biedt een veilig en leuk parcours speciaal ontworpen voor kinderen. Dit maakt het klimpark een ideale bestemming voor kinderfeestjes en familie-uitjes​.

Handige Informatie

Openingstijden: Het klimpark Appelscha is het hele jaar door geopend, maar het is aan te raden om de actuele openingstijden te controleren op de website van RCN De Roggeberg.

Toegangsprijzen:

  • Regulier Ticket: €27,50
  • Kinderen: €20,50

Boek je Bezoek

Het is aan te raden om vooraf online tickets te reserveren om zeker te zijn van toegang en om lange wachttijden te voorkomen. Dit kan eenvoudig via de website van RCN De Roggeberg 

Conclusie

klimpark Appelscha biedt een veelzijdige en spannende ervaring voor zowel jong als oud. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende klim, een dag vol familieplezier of een unieke locatie voor een groepsuitje, dit klimpark heeft het allemaal. Plan je bezoek vandaag nog en geniet van een onvergetelijk avontuur in de natuur van Appelscha.

Boerestreek 8, 8426 BP Appelscha
www.rcn.nl/de-roggeberg/activiteiten/klimpark

Delen is leuk!