Lasergame Heerenveen

Bij Lasergame Heerenveen staan ze klaar om zowel kleine als grote groepen de ultieme lasergame-ervaring te bezorgen!
Vanaf 8 jaar ben je welkom om deel te nemen aan de actie in de arena. Voordat het lasergeweld losbarst, krijg je eerst een gedegen uitleg over het spel. Leer alles over het gebruik van de lasergun, hoe je harnas werkt en natuurlijk de belangrijkste spelregels. En dan is het tijd om de arena te betreden voor een 12 minuten durende strijd!

Het doel bij Lasergame Heerenveen?

Zo veel mogelijk tegenstanders van het andere team raken met jouw lasergun. Je kunt geraakt worden op verschillende plekken: de voorkant, achterkant, gun en schouders. Als je geraakt wordt, wordt je harnas voor 6 seconden gedeactiveerd zodat je tijd hebt om dekking te zoeken.

Bij Lasergame Heerenveen bieden ze twee verschillende speltypes aan. Allereerst hebben ze het solo spel (individual battle), waarbij iedereen voor zichzelf speelt. Daarnaast kun je kiezen voor het team spel (team battle), waarbij de groep wordt verdeeld in maximaal zes teams. In de arena kunnen maximaal 20 personen tegelijkertijd lasergamen. Bij een teamspel worden bijvoorbeeld twee groepen van maximaal 10 personen gevormd. Kom je met een groep van meer dan 20 personen? Dan verdelen ze jullie over meerdere sessies.

Een lasergame sessie duurt 12 intense minuten. Na een korte pauze kun je ervoor kiezen om nog een keer te spelen, om je score te verbeteren en wraak te nemen.

Dit alles speelt zich af in de lasergame arena, waar speciale effecten en muziek zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
De laserlights uit de guns zorgen voor een futuristische sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, bestaat de arena uit twee verdiepingen voor extra dimensie aan het spel!

Naast het lasergamen bieden ze nog een heel scala aan spannende activiteiten en avonturen voor alle leeftijden:

Escaperoom Dikke David: Durf jij de uitdaging aan te gaan en te ontsnappen uit de greep van Dikke David? Een spannende ervaring voor volwassenen vanaf 16 jaar.
Escaperoom XXL The Old Sailor: Ideaal voor grote groepen! Ontsnap uit de mysterieuze wereld van The Old Sailor, onderdeel van het eerste interactieve spelletjes café van Europa.
Escaperoom Titiritero: Onze nieuwste escaperoom biedt een intrigerend avontuur dat je niet snel zult vergeten.
Bungee-Soccer: Voetballen met een twist! Hang aan een elastiek en trap de bal in een echt stadion.
Break-in-room De Zolder: Onderzoek de duistere geheimen op zolder en onthul het mysterie. Een uitdagende ervaring voor volwassenen vanaf 16 jaar.
Pubquiz: Test je kennis en teamspirit tijdens een interactieve pubquiz, perfect voor grote groepen.
Zeeslag Battle Shots: Ga de strijd aan en laat de boten van je tegenstander zinken in dit klassieke zeegevechtsspel.
Kids Escape Box: Speciaal ontworpen voor kinderfeestjes, een spannende escaperoom-ervaring voor kinderen vanaf 8 jaar.
Kids Bingo: Wie heeft als eerste bingo? Een leuk en interactief spel voor kinderen.
Café De Scheve Schaats: Ontspan en geniet van een hapje en een drankje terwijl je het mysterie van Escaperoom De Scheve Schaats ontrafelt.
Sumoworstelen: Een krachtmeting met een knipoog! Test je kracht en behendigheid in deze bijzondere sport.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, puzzelplezier of gewoon een gezellige tijd met vrienden en familie, hier vind je het allemaal! Kom langs en beleef een onvergetelijke dag vol entertainment in Heerenveen.

Lasergame Heerenveen
Gedempte Molenwijk 4A & 13A, 8442 BG Heerenveen
website

Delen is leuk!