Maisdoolhof Buitenplaats TOF

Op zoek naar een leuk en avontuurlijk dagje uit? Bij Maisdoolhof Buitenplaats TOF in Zwolle vind je een wereld vol uitdagende activiteiten en unieke ervaringen voor het hele gezin. Het maisdoolhof, gelegen op een terrein van meer dan zeven voetbalvelden groot, biedt een spannende ervaring waar jong en oud van kunnen genieten.​

Het Doolhof

Het maisdoolhof is niet zomaar een doolhof; het is gevuld met kronkelende paden en uitdagende opdrachten. Terwijl je door de hoge maïsplanten navigeert, kun je deelnemen aan een speurtocht waarbij je puzzels oplost om de uitgang te vinden. Voor kinderen is er een speciale puzzeltocht en een maisgrabbelton als beloning voor hun inspanningen​.

Activiteiten voor Iedereen

Naast het doolhof biedt Buitenplaats TOF een breed scala aan activiteiten:

  1. Obstakelpad: Test je snelheid en behendigheid op het 800 meter lange obstakelpad. Dit parcours voert je door maïs en gras en over diverse obstakels. Wie zet de snelste tijd neer?​ 
  2. Mais Escape: Werk samen in dit spannende spel om te ontsnappen uit het doolhof door vragen en puzzels op te lossen. Een geweldige uitdaging voor groepen en families​.
  3. Fietscrossbaan: Kinderen kunnen hun energie kwijt op de fietscrossbaan door het maïsveld. Er zijn crossfietsen beschikbaar om dit avontuur nog leuker te maken​.
  4. Spelen en Ontspannen: Na alle avonturen kunnen de kinderen uitrazen op de grote zandhoop of voetballen op het grasveld. Ouders kunnen ondertussen ontspannen op het terras en genieten van een hapje en een drankje in de landelijke omgeving​.

Rondje Boer

Voor degenen die meer willen leren over het boerderijleven, biedt Buitenplaats TOF het “Rondje Boer”. Tijdens deze rondleiding vertelt boer Henk alles over het leven op de boerderij, van het melken van de koeien tot het voeren van de kalfjes. Dit biedt een educatieve en leuke ervaring voor jong en oud.

Speciale Evenementen en Arrangementen

Buitenplaats TOF organiseert ook speciale evenementen zoals Halloween Nights, waarbij het doolhof wordt omgetoverd tot een griezelige ervaring. Daarnaast zijn er arrangementen beschikbaar voor kinderfeestjes, familie-uitjes en bedrijfsfeesten. Deze arrangementen combineren het maisdoolhof met andere activiteiten en voorzien in eten en drinken om de dag compleet te maken​.

Praktische Informatie Maisdoolhof Buitenplaats TOF

Het maisdoolhof is geopend van begin juli tot half september, met specifieke openingstijden voor het voor-, vakantie- en naseizoen. De entreeprijs is € 7,50 per persoon, en kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang. Pinnen is mogelijk en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar​.

Maisdoolhof Buitenplaats TOF biedt een unieke en avontuurlijke ervaring voor het hele gezin. Met een breed scala aan activiteiten, speciale evenementen en educatieve rondleidingen, is er voor iedereen iets te beleven. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek waarom Buitenplaats TOF een favoriete bestemming is voor avontuurlijke uitjes in Zwolle!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Buitenplaats TOF

Tolhuisweg 3, 8028 Rk Zwolle
https://buitenplaats-tof.nl/

Delen is leuk!