Groot Sallands Maisdoolhof

Op zoek naar een avontuurlijk uitje voor het hele gezin? Het Groot Sallands Maisdoolhof in Lemelerveld biedt een spannende en interactieve ervaring midden in de natuur. Dit doolhof, gemaakt van metershoge maïsplanten, is niet alleen een uitdaging om doorheen te navigeren, maar biedt ook tal van extra activiteiten voor jong en oud.

Navigeren door het Doolhof

Het doolhof is ontworpen om zowel kinderen als volwassenen een leuke uitdaging te bieden. Terwijl je door de maïsplanten dwaalt, kom je verschillende opdrachten tegen die je moet oplossen om verder te komen. Bovendien is er een uitkijktoren die je kunt beklimmen om een beter overzicht van het doolhof te krijgen en misschien zelfs de uitgang te vinden.​​

Spannende Extra Activiteiten

Naast het doolhof zelf, organiseert Groot Sallands Maisdoolhof ook diverse andere activiteiten:

  1. Boer’n Xpeditie: Een leuk extraatje waar je voor slechts € 7,50 p.p. kunt deelnemen aan zowel het doolhof als de Boer’n Xpeditie. Deze activiteit geeft je een kijkje in het boerenleven en laat je verschillende boerderijactiviteiten uitvoeren​.
  2. Spooktochten: Voor de avontuurlijke bezoekers worden er in september spannende spooktochten georganiseerd. Deze tochten zijn een groot succes en bieden een unieke en spannende ervaring in het donker.

Perfect voor Groepen en Kinderfeestjes

Groot Sallands Maisdoolhof is ideaal voor groepen en kinderfeestjes. Met speciale arrangementen kun je je bezoek combineren met andere activiteiten en genieten van een volledige dag vol plezier. De locatie biedt ook faciliteiten zoals picknickplaatsen waar je kunt ontspannen en genieten van een maaltijd tussen de activiteiten door​.

Praktische Informatie

Het Groot Sallands Maisdoolhof is gevestigd aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon, en kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Het doolhof is seizoensgebonden en opent zijn deuren op 13 juli 2024​.

Tips voor Bezoekers

  • Voorbereiding: Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt en neem voldoende water mee, vooral op warme dagen.
  • Betaling: Houd er rekening mee dat pinnen niet mogelijk is op de locatie, dus neem contant geld mee.
  • Parkeren: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar nabij het doolhof​.

Conclusie

Het Groot Sallands Maisdoolhof biedt een uniek en spannend dagje uit voor het hele gezin. Met uitdagende paden, leuke extra activiteiten en speciale evenementen zoals spooktochten, is er voor iedereen iets te beleven. Mis deze geweldige ervaring niet en plan je bezoek vandaag nog!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Groot Sallands Maisdoolhof

Vilstersestraat 28, 8151 AA Lemelerveld
https://www.grootsallandsmaisdoolhof.nl/

Delen is leuk!