Midgetgolfpark Friesland

Midden in het prachtige bos van Appelscha, nabij de zandvlakte, ligt Midgetgolfpark Friesland. Dit park biedt een unieke combinatie van sportieve uitdagingen en natuurlijke schoonheid, waardoor het de perfecte bestemming is voor een ontspannen dagje uit met familie en vrienden.

Twee Uitdagende Banen

Midgetgolfpark Friesland beschikt over twee verschillende circuits van elk 18 holes:

  1. Traditionele Midgetgolfbaan: Deze klassieke baan is ideaal voor iedereen die houdt van de traditionele midgetgolfervaring. De baan is omringd door een fraai wandelpad en biedt een ontspannen setting voor een leuk spel​. 
  2. Zweedse Viltbaan: De enige Zweedse viltbaan in Nederland, deze baan biedt een uitdagende golfervaring met holes die variëren van 8 tot 13 meter lang. De moeilijkheidsgraad is hoger dan de traditionele banen, wat het een sportieve uitdaging maakt voor de liefhebbers.

Activiteiten en Faciliteiten

Naast het midgetgolfen biedt Midgetgolfpark Friesland verschillende faciliteiten om je bezoek nog aangenamer te maken:

  • Koffiecounter en Terras: Geniet van een hapje, drankje of ijsje in de vernieuwde koffiecounter of op het zonneterras, waar je kunt ontspannen en de golfers kunt gadeslaan.
  • Groepsarrangementen: Voor groepen van 15 personen of meer zijn er speciale arrangementen beschikbaar. Ideaal voor schoolreisjes, verjaardagsfeestjes en personeelsuitjes​.

Openingstijden en Tarieven

Midgetgolfpark Friesland is geopend van maart tot en met oktober, met variërende openingstijden afhankelijk van het seizoen:

  • Maart: Zaterdag en zondag van 13:30 – 17:00 uur
  • April, Mei, Juni, September: Dinsdag tot en met zondag van 13:30 – 21:00 uur
  • Juli, Augustus: Dinsdag tot en met zondag van 11:00 – 21:00 uur
  • Oktober: Zaterdag en zondag van 13:30 – 17:00 uur
  • Gesloten: November tot en met februari

De entreeprijzen zijn €7,50 per ronde voor volwassenen en €6,00 voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn ook speciale tarieven voor groepen en abonnementen beschikbaar​.

Conclusie

Midgetgolfpark Friesland biedt een perfecte mix van sport, ontspanning en natuurschoon. Met uitdagende banen, uitstekende faciliteiten en aantrekkelijke arrangementen is het de ideale bestemming voor een leuk dagje uit. Plan je bezoek vandaag nog en ervaar het zelf!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Midgetgolfpark Friesland

Bosberg 4, 8426 GJ Appelscha
http://www.midgetgolfpark.nl/

Delen is leuk!