Mind Mystery

Mind Mystery, gelegen in Horst, Limburg, biedt een unieke ervaring waar niets is wat het lijkt. Dit interactieve park staat vol met optische illusies die je zintuigen op de proef stellen en je perspectief op de werkelijkheid uitdagen. Het park, geopend in 2018 door Jac Siebers, combineert exorbitante architectuur met fascinerende illusies en biedt een magische beleving voor bezoekers van alle leeftijden.

Hoogtepunten van het Park

Een van de meest iconische attracties van Mind Mystery is het “Huis op de Kop”, waar alles ondersteboven lijkt te zijn. Dit zorgt voor verrassende en hilarische fotomomenten. Verder kun je verdwalen in het spiegeldoolhof, je balans testen in de Vortex-tunnel en spelen met verhoudingen in de Ames Room​.

Educatie en Vermaak

Mind Mystery biedt ook een educatief programma dat perfect is voor schoolreisjes. Leerlingen ontdekken op een speelse manier hoe hun hersenen voor de gek gehouden kunnen worden door optische illusies. Dit maakt het bezoek zowel leuk als leerzaam​.

Praktische Informatie

Mind Mystery is geopend van woensdag tot en met zondag, met variabele openingstijden. Het is aan te raden om vooraf tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen. De entreeprijzen zijn €17,95 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, en €13,95 voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, maar moeten wel een ticket reserveren​.

Bereikbaarheid en Faciliteiten

Het park is goed bereikbaar met de auto, en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant van Mind Mystery, waar je kunt genieten van vers belegde broodjes en verfrissende drankjes. Daarnaast is er een souvenirwinkel waar je leuke en unieke puzzels kunt kopen om de ervaring mee naar huis te nemen.

Kom en ontdek de wereld van optische illusies bij Mind Mystery en laat je verrassen door wat je ogen je vertellen!

Tienrayseweg 10c, 5961 NL Horst
www.mindmystery.nl

Delen is leuk!