Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Ben je klaar voor een dag vol luchtvaartgeschiedenis en avontuur? Het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad is de perfecte bestemming voor luchtvaartliefhebbers van alle leeftijden. Met een uitgebreide collectie van meer dan 100 historische en moderne vliegtuigen, interactieve tentoonstellingen en spannende activiteiten, biedt Aviodrome een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de Uitgebreide Collectie

Bij Aviodrome kun je een indrukwekkende verzameling van meer dan 100 vliegtuigen bewonderen, waaronder iconische toestellen zoals de Boeing 747 en de Fokker F27. Bezoekers kunnen deze vliegtuigen niet alleen van dichtbij bekijken, maar ook van binnen verkennen, wat een unieke kans biedt om meer te leren over de geschiedenis en technologie van de luchtvaart​.

Interactieve Attracties en Activiteiten

Een van de hoogtepunten van Aviodrome is het 4D-filmtheater, waar je een meeslepende film kunt beleven die je meeneemt door de geschiedenis van de luchtvaart. Daarnaast zijn er tal van interactieve tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen, zoals het halen van een Aviodrome-vliegbrevet en het spelen in de indoor en outdoor avonturenparken.

Rondvluchten

Voor degenen die altijd al hebben gedroomd van het maken van vlieguren, biedt Aviodrome de mogelijkheid om rondvluchten te maken in bijvoorbeeld een Cessna 172 of een Fokker S-11. Dit geeft bezoekers een unieke kans om de wereld vanuit de lucht te zien en de magie van het vliegen zelf te ervaren​.

Praktische Informatie

Het is is tijdens schoolvakanties zeven dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Het themapark biedt diverse faciliteiten zoals restaurants, een souvenirwinkel en voldoende parkeergelegenheid. Voor een optimaal bezoek wordt aangeraden om vooraf tickets te reserveren. Het park is gemakkelijk bereikbaar en biedt een breed scala aan voorzieningen om je dag comfortabel en plezierig te maken.

Breng een bezoek aan het Nationaal Luchtvaart-Themapark voor een dag vol leren, ontdekken en genieten van alles wat de luchtvaartwereld te bieden heeft.

Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad
www.aviodrome.nl

Delen is leuk!