Laag Buurlo

Kinderboerderij Laag Buurlo, gelegen in het noorden van Apeldoorn tussen de wijken Zevenhuizen, Ossenveld-Woudhuis en Anklaar, is een van de grootste kinderboerderijen van de stad. Deze kinderboerderij biedt een geweldige combinatie van recreatie, educatie en therapie, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen, scholen en groepen.

Wat Te Doen bij Laag Buurlo?

  1. Dieren en Speelweide Laag Buurlo heeft een grote variëteit aan dieren zoals geiten, schapen, ezels, pony’s, varkens, konijnen, kippen, eenden en volièrevogels. De dieren worden goed verzorgd en bezoekers kunnen veel van de dieren aaien en voeren onder toezicht van het personeel​.
  2. Speeltoestellen en Activiteiten De grote speelweide is omringd door leuke speeltoestellen zoals glijbanen, een kabelbaan en een waterspeelplek. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich goed kunnen vermaken terwijl ouders genieten op een van de picknickbanken​ .
  3. Educatieve Programma’s Laag Buurlo biedt educatieve lessen voor schoolgroepen en andere kindergroepen. Deze lessen zijn ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier meer te leren over het leven op de boerderij en de verzorging van dieren​.

Praktische Informatie

  • Locatie: Homerusstraat 8, 7323 PX Apeldoorn
  • Openingstijden: Dagelijks geopend van 08:30 tot 17:30 uur. In de wintertijd (1 oktober tot 31 maart) geopend tot 16:30 uur.
  • Toegang: Gratis toegang. Er is een klein winkeltje waar bezoekers snacks en drankjes kunnen kopen.

Speciale Kenmerken

  • Toegankelijkheid: De kinderboerderij is goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Er werken ook medewerkers met een beperking, wat bijdraagt aan een inclusieve omgeving​.
  • Evenementen en Feestjes: Laag Buurlo organiseert ook kinderfeestjes en speciale evenementen gedurende het jaar. Dit maakt het een geweldige plek voor verjaardagsvieringen en andere speciale gelegenheden.

Voor meer informatie over Kinderboerderij Laag Buurlo en om je bezoek te plannen, kun je terecht op de officiële website (Kinderboerderijen Apeldoorn)​​

Delen is leuk!