Natuurpoort Terspegelt

Natuurpoort TerSpegelt, gelegen in Eersel, is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Dit natuurportaal biedt een scala aan buitenactiviteiten, prachtige wandel- en fietsroutes, en uitstekende faciliteiten, waardoor het de ideale plek is voor een dagje uit met het gezin.

Activiteiten en Faciliteiten

Wandel- en Fietsroutes:

  • Natuurpoort TerSpegelt is het startpunt voor diverse wandel- en fietsroutes die je door de prachtige Brabantse Kempen leiden. Routes variëren van 2 tot 50 kilometer, en wandel- en fietskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het recreatiepark TerSpegelt​.

SterrenStrand:

  • Dit unieke overdekte water- en zandspeelparadijs biedt urenlang speelplezier voor kinderen. Met verschillende waterattracties en speeltoestellen is het een perfecte plek voor jongere bezoekers om zich uit te leven​.

Recreatiemeer:

  • Het recreatiemeer bij TerSpegelt biedt mogelijkheden voor zwemmen, suppen, en andere wateractiviteiten. Er is ook een verwarmd binnenzwembad voor als het weer wat minder is​.

Eetgelegenheden:

  • Geniet van heerlijke maaltijden bij de diverse eetgelegenheden zoals familierestaurant De Wijde Blick en het restaurant De Keizer eten & drinken, waar je kunt genieten van internationale gerechten en lokale specialiteiten.

PumpTrack en Overige Faciliteiten:

  • Naast de wandel- en fietsroutes biedt TerSpegelt een PumpTrack voor BMX-liefhebbers, een natuurspeeltuin en diverse andere recreatieve activiteiten. Het park is ontworpen om ervoor te zorgen dat niemand zich verveelt​ .

Praktische Informatie

  • Locatie: Postelseweg 88, 5521 RD Eersel.
  • Openingstijden: Het park is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden van faciliteiten kunnen variëren. Voor actuele tijden en beschikbaarheid kun je het beste de officiële website van TerSpegelt raadplegen
  • Toegangsprijzen: De toegang tot de natuurpoort is gratis, maar voor bepaalde activiteiten en faciliteiten binnen het recreatiepark kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Conclusie

Natuurpoort TerSpegelt biedt een perfecte mix van natuur, avontuur en ontspanning voor het hele gezin. Met tal van wandel- en fietsroutes, wateractiviteiten en uitstekende eetgelegenheden, is het een ideale bestemming voor een dagje uit. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek de schoonheid van de Brabantse Kempen!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, bezoek de officiële website van TerSpegelt

Postelseweg 88, 5521 RD Eersel
https://natuurpoorten.nl/

Delen is leuk!