Speelpark De Goudvis

Gelegen in Sint Maartenszee, biedt Speelpark De Goudvis een veelzijdige speelervaring voor kinderen van alle leeftijden. Met zowel overdekte als buitenspeelruimtes, is het park het hele jaar door een ideale bestemming voor een dagje uit met het gezin.

Activiteiten en Bezienswaardigheden

  1. Overdekte Speelparadijzen: Speelpark De Goudvis beschikt over drie grote overdekte speelparadijzen, goed voor meer dan 2200 m² speelplezier. Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren op speelstructuren van drie etages hoog, glijden in ballenbakken, en zelfs een ritje maken in de monorail-helicopter of op de rodelbaan. Voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek.
  2. Oudhollandse Buitenspeeltuin: De buitenspeeltuin van 3,5 hectare biedt talloze speeltoestellen, zoals een grote zandbak met klimtoren, trampolines, kabelbanen, en het indrukwekkende klimklauter-piratenschip. Kinderen kunnen ook genieten van waterfietsen en de grootste airtrampoline van Europa. Er zijn bovendien picknickplaatsen waar gezinnen kunnen ontspannen en hun eigen eten en drinken kunnen nuttigen.
  3. Waterpret en Skelters: Voor de avontuurlijke kinderen zijn er waterbruggen, vlotten en skelters. Deze activiteiten bieden een spannende manier om actief te zijn en plezier te hebben in een veilige omgeving.
  4. Kinderdisco: Elke woensdag en zaterdag organiseert Speelpark De Goudvis een kinderdisco vanaf 15:00 uur. Met de leukste liedjes, licht- en laserlichteffecten is dit een groot feest voor kinderen en hun families. Aan deze activiteit zijn geen extra kosten verbonden.
  5. Eet- en Drinkmogelijkheden: Het park beschikt over een cafetaria en een restaurant. In het cafetaria kunnen bezoekers genieten van snacks en drankjes, terwijl het restaurant een uitgebreider menu biedt met pannenkoeken, vlees- en visgerechten, en pizza’s. Zo is er voor ieder wat wils.

Praktische Informatie

  • Locatie: Speelpark De Goudvis, Zeeweg 91, Sint Maartenszee
  • Openingstijden: Van mei tot en met september dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Van oktober tot en met april woensdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Tijdens schoolvakanties en feestdagen is het park ook op maandag en dinsdag geopend.
  • Toegangsprijzen: In het zomerseizoen (april t/m september) kost een ticket voor kinderen vanaf 2 jaar € 10,00 en voor volwassenen € 3,00. In het winterseizoen (oktober t/m maart) is de toegang voor volwassenen gratis. Parkeren kost € 3,00 per dag.

Conclusie

Speelpark De Goudvis biedt een uitgebreide en avontuurlijke speelervaring voor kinderen en gezinnen. Met zowel binnen- als buitenspeelruimtes, wateractiviteiten, een kinderdisco en eetgelegenheden, is er voor ieder wat wils. Plan je bezoek en geniet van een onvergetelijke dag in dit veelzijdige speelpark!

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, ga naar de officiële website van Speelpark De Goudvis​.

Zeeweg 91, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug
https://www.degoudvis.eu/

Delen is leuk!