De Fruitgaard

Landwinkel en Mini Camping De Fruitgaard, gelegen in Burgh-Haamstede, biedt een unieke combinatie van kamperen in een prachtige boomgaard en het genieten van verse, lokaal geteelde producten. Deze idyllische locatie is perfect voor gezinnen die willen ontspannen en genieten van de natuur.

Kamperen in de Boomgaard

Rust en Ruimte:

  • De mini camping biedt 25 ruime standplaatsen, beschut tussen de fruitbomen. Hier kun je genieten van rust, ruimte en privacy. Er is een fijn speelveld voor kinderen met een zandbak, schommels en een trampoline, evenals een voetbal- en volleybalveld.

Voorzieningen:

  • De camping beschikt over moderne faciliteiten zoals gratis warme douches, een babybadje, gratis wifi en speeltoestellen voor kinderen. Er is ook een dierenweide met geiten, een paard en kippen.

Activiteiten:

  • Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen en een pluktuin waar je zelf fruit kunt plukken. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten, en de nabijgelegen stranden en natuurgebieden zorgen voor eindeloos avontuur​ .

De Landwinkel

Verse Streekproducten:

  • In de landwinkel vind je een breed assortiment aan streekproducten zoals kaas, vlees, en zelfgemaakte jam. De winkel biedt ook seizoensgebonden fruit zoals kersen, aardbeien en pruimen, allemaal biologisch geteeld in de eigen boomgaard​.

Activiteiten in de Omgeving:

  • De camping ligt op loopafstand van het dorp Haamstede en in de buurt van prachtige natuurgebieden zoals het Slotbos, het Gadrabos, en de zeedijk met de Oosterschelde. Deze locaties bieden tal van recreatieve mogelijkheden, van wandelingen en fietstochten tot stranddagen en natuurverkenningen.

Praktische Informatie

  • Locatie: Bouwmansweg 1, 4328 SN Burgh-Haamstede.
  • Openingstijden: De camping is open van 1 april tot 31 oktober. Reserveren is aanbevolen, vooral in het hoogseizoen.
  • Contact: Voor meer informatie of reserveringen kun je bellen naar 0111-651610 of een e-mail sturen naar [email protected]

Conclusie

Landwinkel en Mini Camping De Fruitgaard is de perfecte bestemming voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Geniet van kamperen midden in de natuur, ontdek verse streekproducten in de landwinkel en verken de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede. Plan je bezoek vandaag nog en ervaar zelf de rust en schoonheid van De Fruitgaard.

Voor meer informatie en om te reserveren, bezoek de officiële website van De Fruitgaard.

Pastorieweg 16, 9635 TD Noordbroek
Delen is leuk!