Pluktuin IJzendoorn

Ontdek de Magische Pluktuin IJzendoorn: Een Paradijs voor Jonge Ontdekkers

Stap binnen in de betoverende wereld van de Pluktuin IJzendoorn, waar vanaf 1 juli het plukseizoen weer begint! Dit prachtige park is een droom die uitkomt voor alle tuinliefhebbers en avontuurlijke kinderen. Omringd door een hoge haag en volgroeide bomen, biedt de tuin een parkachtige omgeving met kronkelende paden die zelfs rolstoeltoegankelijk zijn.

Avontuur voor Kinderen

Voor kinderen is de Pluktuin IJzendoorn een speelparadijs. Ze kunnen bloemen plukken, smullen van vers fruit, en zich vermaken in de brocante speelkeuken en zandbak. Met mandjes en schaartjes kunnen ze zelf op ontdekkingstocht gaan door de tuin. Modderen mag natuurlijk ook!

Nostalgisch Theehuis en Meer

Na alle avonturen kunnen zowel kinderen als ouders genieten van een welverdiend rustmoment in het gezellige theehuis. Geniet van een kopje thee of koffie met biologische sapjes en lekkernijen, terwijl je uitkijkt over de kleurrijke bloemenpracht.

Creatief Met Bloemen

Voor de creatieve zielen biedt de binderijtafel de mogelijkheid om zelf een prachtig veldboeket samen te stellen. Er is volop verpakkingsmateriaal aanwezig, zodat je jouw creatie mooi kunt presenteren of als cadeau kunt geven.

Praktische Informatie

De Pluktuin IJzendoorn is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Voor slechts €12,50 kunnen kinderen deelnemen aan het plukarrangement, inclusief iets lekkers en biologisch vruchtensap. Het plukken gebeurt onder begeleiding van een volwassene, zodat iedereen kan genieten van dit unieke uitje.

Kom en laat je betoveren door de Pluktuin IJzendoorn, waar de natuur wacht om ontdekt te worden en elk bezoek een bijzondere ervaring wordt!


Dompel jezelf onder in de prachtige wereld van Pluktuin IJzendoorn! Ontdek meer informatie over de betoverende plukseizoen vanaf 1 juli.

Molenstraat 46b, 4053 HE IJZENDOORN
https://www.pluktuinijzendoorn.nl/

Delen is leuk!