Pluktuin Hof van Gunterstein

Voor een ontspannen en kleurrijk dagje uit met het gezin is Pluktuin Hof van Gunterstein een fantastische keuze. Deze prachtige pluktuin, gelegen op het historische landgoed Gunterstein, biedt een unieke ervaring waar je kunt genieten van de natuur, bloemen kunt plukken en heerlijk fruit kunt oogsten.

Pluk je Eigen Bloemen en Fruit

Bij Pluktuin Hof van Gunterstein kun je zelf de mooiste bloemen en het lekkerste fruit plukken. Van geurige lavendel en zonnebloemen tot sappige appels en peren – er is voor ieder wat wils. Het plukken is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om kinderen te leren over waar hun voedsel vandaan komt en hoe planten groeien. De kleurrijke bloemen zorgen bovendien voor een prachtig boeket om mee naar huis te nemen.

Activiteiten en Faciliteiten

Naast het plukken van bloemen en fruit biedt Hof van Gunterstein nog meer om van te genieten:

  • Educatieve Rondleidingen: Leer meer over de geschiedenis van het landgoed en de verschillende planten en bloemen tijdens een educatieve rondleiding.
  • Picknickplekken: Neem een pauze en geniet van een heerlijke picknick tussen de bloeiende velden. Er zijn diverse plekken waar je kunt zitten en ontspannen.
  • Kinderactiviteiten: Er worden regelmatig speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals knutselmiddagen en speurtochten, waardoor ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Tips voor een Bezoek aan Hof van Gunterstein

Om je dagje uit bij Pluktuin Hof van Gunterstein optimaal te benutten, zijn hier enkele handige tips:

  • Check het Seizoen: Niet alle bloemen en fruitsoorten zijn het hele jaar door beschikbaar. Kijk vooraf op de website welke soorten er op dat moment geplukt kunnen worden.
  • Geschikte Kleding: Kleed je comfortabel en houd rekening met het weer. Een hoed en zonnebrandcrème zijn in de zomer geen overbodige luxe.
  • Neem je Eigen Mand Mee: Hoewel er manden beschikbaar zijn, is het handig om je eigen mand of tas mee te nemen voor het plukken.

Pluktuin Hof van Gunterstein is de perfecte plek voor een gezellig en ontspannen gezinsuitje. Of je nu komt voor de bloemen, het fruit of gewoon om te genieten van de serene omgeving, een bezoek aan deze pluktuin zorgt gegarandeerd voor een heerlijke dag. Plan je bezoek en ervaar zelf de charme van Hof van Gunterstein!

Laan van Gunterstein 2, 3621 VA Breukelen
https://hofvangunterstein.nl/

Delen is leuk!