Pluktuin Zeldenrust

Op zoek naar een leuke en gezonde activiteit met het hele gezin? Bezoek Pluktuin Zeldenrust, een gezellige blauwe bessenkwekerij in Wapse, Drenthe. Hier draait alles om blauwe bessen, maar ook andere soorten kleinfruit zoals frambozen, kruisbessen, en rode en zwarte bessen behoren tot het assortiment.

Zelf Plukken bij Pluktuin Zeldenrust

Er gaat niets boven het plezier van zelf plukken. Op het zelfplukland van Pluktuin Zeldenrust kun je je eigen blauwe bessen plukken. Het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor kinderen om te zien waar hun fruit vandaan komt. Terwijl je door de rijen met struiken loopt, kun je genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Geniet van Heerlijke Blauwe Bessen Producten bij Pluktuin Zeldenrust

Na het plukken kun je neerstrijken op het terras of in de gezellige schuur voor een kopje koffie met een heerlijk blauwe bessen taartje. Dit is de perfecte afsluiting van een actieve ochtend of middag. In de winkel kun je bovendien diverse eigen gemaakte blauwe bessen producten kopen. Van jam en sap tot heerlijke cadeaus, er is voor ieder wat wils.

Ontdek de Smaak van Versheid

Bij Zeldenrust draait alles om versheid en kwaliteit. De blauwe bessen worden met zorg gekweekt en geplukt, zodat jij kunt genieten van de beste bessen. Of je nu komt voor de zelfplukervaring of gewoon om verse bessen te kopen, je proeft altijd de liefde en aandacht die in elk besje zit.

Kom Langs en Beleef het Zelf

Zeldenrust is de ideale bestemming voor een leuk uitje met kids. Of je nu een ochtendje wilt plukken of gewoon wilt genieten van een ontspannen moment op het terras, hier ben je altijd welkom. Kom langs en ontdek waarom Zeldenrust de favoriete plek is voor blauwe bessenliefhebbers in Drenthe.

Wapserauwen 6, 7983 KE Wapse
https://www.blauwebessenkwekerij.nl/wp/

Delen is leuk!