Waterpark Splesj

Ben je klaar voor een dag vol waterplezier? Waterpark Splesj in Hoeven, Noord-Brabant, is dé plek voor een onvergetelijk uitje met het hele gezin. Gelegen tussen Breda en Roosendaal, biedt dit waterpark een breed scala aan attracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Attracties en Activiteiten

Waterpark Splesj staat bekend om zijn indrukwekkende waterglijbanen en het grootste spray-park van Europa. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet wilt missen:

  1. Spectaculaire Waterglijbanen: Het park beschikt over zeven fantastische glijbanen, waaronder de adembenemende Super Crater en de spannende Sidewinder. Voor de echte durfals is er de Fast4Fun, een glijbaan die snelheid en plezier combineert.
  2. Grootste Spray-park van Europa: Dit 900 m² grote spray-park is een paradijs voor kinderen. Ze kunnen rennen, springen en spetteren tussen de diverse waterstralen en fonteinen.
  3. Turtle Island en Watertuin: Speciaal ontworpen voor de kleinste bezoekers, bieden Turtle Island en de Watertuin veilige en leuke speelplekken met ondiep water en vriendelijke waterspeeltoestellen.

Eten en Drinken

Na al dat spelen krijg je natuurlijk honger. Gelukkig biedt Waterpark Splesj diverse eetgelegenheden waar je kunt genieten van snacks, ijsjes en verfrissende drankjes. De snackbar in het park is de perfecte plek om even op adem te komen en te genieten van een hapje en een drankje.

Praktische Informatie

Waterpark Splesj ligt op ongeveer 10 km van Roosendaal en 18 km van Breda. Het park is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor gasten die verblijven op Molecaten Park Bosbad Hoeven, is de entree tot het waterpark inbegrepen, wat het een ideale optie maakt voor een mini-vakantie.

Kindvriendelijke Faciliteiten

Waterpark Splesj is volledig uitgerust om jongere bezoekers een veilige en plezierige ervaring te bieden. Naast de speciale kinderzones zijn er ook voldoende rustplaatsen en schaduwrijke gebieden waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen.

Conclusie

Waterpark Splesj is de ideale bestemming voor een dag vol waterplezier en avontuur. Of je nu op zoek bent naar spanning op de glijbanen of rustig wilt spetteren in het spray-park, er is voor ieder wat wils. Plan je bezoek vandaag nog en ervaar zelf waarom Waterpark Splesj een favoriet is bij gezinnen in Nederland en daarbuiten!

Voor meer informatie over openingstijden, ticketprijzen en andere details, bezoek de officiële website van Waterpark Splesj.
Oude Antwerpsepostbaan 81B, 4741 SG Hoeven

Delen is leuk!