Zwemplas De Gouden Ham

Zwemplas De Gouden Ham, gelegen tussen de dorpen Appeltern en Maasbommel, is een veelzijdig recreatiegebied ideaal voor een dagje uit met het hele gezin. Dit gebied, dat grotendeels uit water bestaat en verbonden is met de rivier de Maas, biedt tal van activiteiten voor jong en oud.

Zwemmen en Zonnen

De Gouden Ham beschikt over een 700 meter lang zandstrand waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnebaden. Het heldere water en de ruime stranden maken het een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer​​.

Watersport en Recreatie

Voor de liefhebbers van watersport is er veel te doen. Je kunt er kanoën, zeilen, surfen en zelfs deelnemen aan een obstacle mud run. Daarnaast zijn er diverse jachthavens en bootverhuur mogelijkheden, zoals bij Watersportcentrum Maasbommel en Jachthaven Hanzeland​.

Overige Faciliteiten

Het gebied rondom De Gouden Ham is voorzien van diverse campings en horecagelegenheden. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een hapje en een drankje bij Paviljoen Strand Maaslanden of restaurant Moeke Mooren. Voor wie langer wil blijven, zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden, variërend van campings tot hotels​.

Praktische Informatie

Het recreatiegebied is dagelijks geopend van 06.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis, maar parkeren is betaald. Honden zijn toegestaan op Het Langeland met een speciaal abonnement en op de Maaslanden van 1 oktober tot 1 april, mits aangelijnd en alleen op de verharde paden​.

Plan je bezoek aan De Gouden Ham en geniet van een dag vol waterplezier en ontspanning in het prachtige Land van Maas en Waal!

Voor meer informatie en actuele updates, bezoek de officiële website van Uiterwaarde.

Hamsestraat 2 6629 KT Appeltern
https://www.uiterwaarde.nl/recreatieparken/de-gouden-ham/

Delen is leuk!