Storm Aquapark Leiden

Storm Aquapark Leiden, gelegen in recreatiegebied Vlietland, is dé plek voor een avontuurlijk en actief dagje uit op het water. Dit waterpark biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, en is de perfecte bestemming voor gezinnen, kinderfeestjes of groepsuitjes. Het park is geopend van mei tot halverwege september, waardoor het ideaal is voor zomers plezier​.

Een Waterpretpark voor Jong en Oud

Het aquapark beschikt over een grote opblaasbare speelstructuur met watertrampolines, klim- en klautermogelijkheden, glijbanen en een water volleybalcircuit. Alles is met elkaar verbonden, wat zorgt voor eindeloos speelplezier. Veiligheid staat hoog in het vaandel; daarom is het dragen van een zwemvest verplicht en zijn wetsuits beschikbaar voor verhuur.

Speciale Activiteiten en Kinderfeestjes

Voor een onvergetelijk kinderfeestje kun je bij Storm Aquapark Leiden terecht. Je kunt het standaard aquapark combineren met extra activiteiten zoals bubble voetbal, Archery tag, Expeditie Robinson of suppen. Dit maakt het een veelzijdige en unieke locatie voor feestjes, waar kinderen en volwassenen samen kunnen genieten van verschillende activiteiten.

Horeca en Faciliteiten

Naast het actieve waterplezier biedt het park ook een ruim terras waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De horeca serveert onder andere frietjes, snacks en verfrissende dranken, waardoor je na een actieve dag heerlijk kunt ontspannen​.

Praktische Informatie Storm Aquapark Leiden

Adres:
Rietpolderweg 298, 2266 BM Leidschendam

Openingstijden:
Het park is geopend van mei tot halverwege september, afhankelijk van het weer.

Toegangsprijzen:

  • 1 uur toegang: € 14,95 per persoon (online), € 15,95 per persoon (aan de kassa)
  • Wetsuit huur: € 6,00 per persoon​

Storm Aquapark Leiden is een perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol actief en avontuurlijk waterplezier. Met een breed scala aan activiteiten en de mogelijkheid om kinderfeestjes te organiseren, is het een unieke bestemming voor jong en oud.

Meer informatie en reserveringen: Storm Aquapark Leiden

Rietpolderweg 298, 2266 BM Leidschendam
https://leiden.stormaquapark.com/?utm_source=GoogleMijnBedrijf&utm_medium=organic&utm_campaign=Website

Delen is leuk!