Outdoorpark SEC Almere

Welkom bij Outdoorpark SEC Almere, dé plek voor avontuurlijke uitjes in de prachtige natuur van Almere. Of je nu op zoek bent naar een spannend kinderfeestje, een teambuildingactiviteit voor je bedrijf, of een gezellige familiedag, hier ben je aan het juiste adres. Gelegen in de groene omgeving pal naast de A6 en dichtbij de A27, bieden zij een breedt scala aan activiteiten voor jong en oud.

Stap in de wereld van avontuur en plezier bij Outdoorpark SEC Almere, waar actie, lachen en grensverleggende activiteiten centraal staan. Samen met je familie, gezin, collega’s, vrienden, vriendinnen of een enthousiaste begeleider ontdek je de spannende expeditieprogramma’s, speciaal afgestemd op de weersomstandigheden. Van gezellige groepsuitjes tot super stoere survivals.

Kids Survival Voor de jonge avonturiers biedt de Kids Survival een uitdagend parcours waarbij klimmen, klauteren en slingeren door het outdoorpark centraal staan. Een dag vol plezier en avontuur!

Familie Survival Verenig jong en oud tijdens de Familie Survival, waarbij het hele gezin samen spannende uitdagingen aangaat. Van boogschieten en de junglebrug trotseren tot hindernisbanen en camotunnels overwinnen, het wordt een avontuur om nooit te vergeten.

Mini Jungleland Speciaal ontworpen voor de jongste avonturiers, biedt Mini Jungleland een speels en afwisselend programma waarbij klauteren, rennen en klimmen centraal staan. Een perfecte mix van plezier en uitdaging voor kinderen vanaf 5 jaar.

Expeditie Outdoor Junior Voor de oudere jeugd is er Expeditie Outdoor Junior, een uitdagend programma waarbij vaardigheden zoals vuur maken, boogschieten en codes kraken worden getest. Na de vuurproef wacht een expeditie vol avonturen en spannende uitdagingen, met als afsluiter een gezellig kampvuur.

Bij Outdoorpark SEC Almere draait echt alles om het creëren van onvergetelijke momenten in de buitenlucht.

Bushcraft Avontuur Tijdens het Bushcraft programma leer je essentiële vaardigheden om te overleven in de natuur. Van het verzamelen van eten tot het bouwen van een schuilplek en het stoken van een vuurtje, het is een leerzaam feestje vol avontuurlijke momenten. ’s Avonds verlicht met fakkels en zaklantaarns, overwin je klimmend, kruipend en slingerend door uitdagende parcoursen, alleen of samen met anderen. Na afloop geniet je gezellig bij het kampvuur van een mooie afsluiting.

Wateravontuur Beleef een fantastisch kinderfeestje op en in het water, perfect voor een zomerse dag vol plezier en vies worden mag! Loop over het water, vaar in een vlot, trotseer de junglebrug en glij van de modderbaan. Een onvergetelijk avontuur waarbij lachen en genieten voorop staan.

Kano Avontuur Het Kano Kinderfeestje biedt een feestje vol sport, spel en plezier. Leer goed kanovaren, doe mee aan spannende wedstrijdjes en geniet van leuke spelletjes vanuit de kano. Een prachtig meertje vlakbij, aan de rand van het bos, is dit de ideale plek voor een gezinsuitje vol avontuur.

Familie Expeditie Outdoor Ga op een gezellig en avontuurlijk uitje met de hele familie bij Outdoorpark SEC Almere. Met een team van broertjes, zusjes, ouders, oma’s en opa’s, waarbij creativiteit en denkkracht net zo belangrijk zijn als samenwerking. Iedereen helpt mee om de uitdagingen aan te gaan in een sfeer van plezier en gezelligheid.

Bezoek ze vandaag nog en ontdek waarom Outdoorpark SEC Almere dé plek is voor avontuurlijke uitjes en spannende feestjes. Kijk op de site voor meer informatie, reserveringen of het volledige aanbod aan activiteiten en arrangementen.

Adres: Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
Website

Delen is leuk!