Sportcentrum De Koploper

Sportcentrum De Koploper in Lelystad is dé plek voor een sportief en gezellig dagje uit met het hele gezin. Dit multifunctionele sportcomplex biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waardoor er voor iedereen wat te beleven valt.

Zwemmen voor Iedereen

Bij Sportcentrum De Koploper vind je maar liefst vijf verschillende zwembaden, waaronder twee 25-meterbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een speciaal piratenbad voor de kleintjes. Of je nu recreatief wilt zwemmen, aan je conditie wilt werken met banenzwemmen, of mee wilt doen aan aquasporten, het kan hier allemaal.

Activiteiten voor Kinderen

Voor kinderen zijn er volop mogelijkheden om zich uit te leven. Naast het piratenbad kunnen kinderen deelnemen aan zwemlessen, speciaal afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheden. Ook zijn er regelmatig discozwemavonden, wat een gegarandeerd feestje is voor jong en oud.

Klimmen en Sporten

Sportcentrum De Koploper beschikt ook over een moderne klimhal waar zowel beginners als ervaren klimmers hun vaardigheden kunnen testen. Het is een geweldige manier om samen met je kinderen een sportieve uitdaging aan te gaan. Naast de klimhal zijn er ook een sporthal en een dojo beschikbaar voor diverse sporten en activiteiten​.

Restaurant De Inloper

Na al dat sporten heb je vast trek gekregen. Gelukkig kun je terecht bij Restaurant De Inloper voor een gezonde lunch, een snack of een smoothie. Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils, zodat je weer helemaal opgeladen bent voor de rest van de dag.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een unieke locatie voor een kinderfeestje? Bij De Koploper kun je kiezen uit verschillende themafeestjes, zoals zwemmen, discozwemmen en klimmen. De feestjes kunnen worden gecombineerd met een feestmaal, cupcakes versieren of andere leuke activiteiten, waardoor het gegarandeerd een onvergetelijke dag wordt​.

Praktische Informatie Sportcentrum De Koploper

Sportcentrum De Koploper is makkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Het is een rookvrij sportcomplex, wat bijdraagt aan een gezonde en veilige omgeving voor alle bezoekers. Voor actuele openingstijden en tarieven kun je de website van Sportbedrijf Lelystad raadplegen.

Plan je volgende bezoek aan Sportcentrum De Koploper en geniet van een dag vol sport en plezier met het hele gezin!

Badweg 21, 8223 PA Lelystad
https://sportbedrijf.nl/

Delen is leuk!