BetuweStrand Recreatie

BetuweStrand Recreatie, gelegen in Beesd, Gelderland, is een veelzijdige familiecamping die zowel ontspanning als avontuur biedt. Of je nu komt voor het zandstrand, de waterskibaan of de talloze recreatieactiviteiten, er is voor ieder wat wils.

Activiteiten en Faciliteiten

  1. Waterskibaan en Strandbad BetuweStrand staat bekend om zijn uitgebreide waterfaciliteiten. De waterskibaan is perfect voor zowel beginners als gevorderden en biedt de mogelijkheid tot waterskiën en wakeboarden. Het strandbad heeft drie grote glijbanen, een drijvende trampoline, en een speciaal gebied voor de allerkleinsten​.
  2. Recreatieprogramma Het recreatieprogramma is afgestemd op alle leeftijden. Voor de jongere kinderen is er een Kidsclub waar geknutseld kan worden, terwijl oudere kinderen kunnen deelnemen aan sport- en spelactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse speelplekken, zowel binnen als buiten, en een overdekte chillzone.
  3. Accommodaties en Kampeerplaatsen De camping biedt verschillende accommodaties, van gezinschalets en luxe huurcaravans tot trekkershutten en villatenten. Daarnaast zijn er ruime kampeerplaatsen, waaronder waterplaatsen en seizoenplaatsen, die voorzien zijn van alle gemakken zoals stroomaansluitingen en Wi-Fi​.
  4. Horeca en Winkels Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant of de cafetaria. Er is ook een parkwinkel voor dagelijkse boodschappen en vers brood.

Praktische Informatie

  • Locatie: A. Kraalweg 40, 4153 XC Beesd
  • Openingstijden: Het recreatiegebied is het hele jaar door geopend. Voor specifieke openingstijden van de faciliteiten, raadpleeg de website.
  • Toegang: Gratis toegang tot het recreatiegebied; sommige activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen.
  • Reserveringen: Het is mogelijk om online te reserveren voor zowel kampeerplaatsen als accommodaties. Last-minute boekingen kunnen profiteren van kortingen.

BetuweStrand Recreatie biedt een ideale mix van ontspanning, avontuur en familieplezier. Of je nu wilt waterskiën, zwemmen of gewoon wilt ontspannen op het strand, er is voor iedereen iets te beleven. Voor meer informatie en om je verblijf te boeken, bezoek de officiële website van BetuweStrand Recreatie

Delen is leuk!