SterrenStrand

SterrenStrand bij TerSpegelt is dé ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol plezier en avontuur. Dit overdekte speelparadijs bevindt zich in Eersel, Noord-Brabant, en biedt kinderen van 0 tot 11 jaar de kans om zich volledig uit te leven in een veilige en leuke omgeving. Het is een fantastische plek waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spelen met zand en water, en avonturen beleven in een ondergronds labyrinth.

Wat is er te Doen bij SterrenStrand?

  1. Water- en Zandspeelparadijs SterrenStrand biedt een avontuurlijke speelomgeving waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en spelen met zand en water. Van een zandstrand en een ondergronds labyrint tot spectaculaire klimkastelen zoals het kasteel van Freule en het voetje-van-de-vloerpad van Timo Timing, er is genoeg te ontdekken en te beleven. Het SterrenStrand biedt diverse speelzones, zoals Zilva’s Haven, een grote speelruimte met water en zand waar kinderen kunnen spetteren en bouwen. Daarnaast zijn er klimkastelen, en zelfs een speciaal ontworpen voetpad waar kinderen hun evenwicht kunnen testen.
  2. BinnenZwembad Direct naast SterrenStrand ligt het BinnenZwembad, waar kinderen kunnen genieten van verschillende waterattracties zoals glijbanen en een bruisbank. Voor de allerkleinsten is er het Bloos’ Bad en CanalPlay, waar ze in een foambootje door kanalen kunnen varen.
  3. Eten en Drinken Bij Sterren Strand is er een horecapunt waar bezoekers snacks en drankjes kunnen kopen. Het terras biedt een mooi uitzicht op de speelomgeving, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen spelen.

    Overdekt en Weersonafhankelijk: Een van de grootste voordelen van deze locatie is dat het volledig overdekt is. Dit betekent dat kinderen hier het hele jaar door kunnen spelen, ongeacht het weer. Of het nu regent of de zon schijnt, bij SterrenStrand is het daardoor altijd goed vertoeven.

    Voor de Ouders: Terwijl de kinderen spelen, kunnen ouders ontspannen op het terras met een drankje, een ijsje of een kleine snack. Het terras biedt uitzicht op het speelgebied, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden.

Praktische Informatie SterrenStrand
  • Locatie: Postelseweg 88, 5521 RD Eersel
  • Openingstijden: SterrenStrand is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden kunnen variëren. Controleer de actuele tijden op de website van TerSpegelt.
  • Toegangsprijzen: Een dagticket voor SterrenStrand en het BinnenZwembad kost €13,50 per persoon vanaf 2 jaar. Het is niet mogelijk om dagkaarten te reserveren; tickets moeten ter plaatse worden gekocht.

SterrenStrand bij TerSpegelt is een ideale bestemming voor een dag vol plezier voor het hele gezin. Met een scala aan activiteiten en de garantie van goed weer dankzij het overdekte speelparadijs, is het de perfecte plek om kinderen te laten genieten van urenlang speelplezier. Plan je volgende gezinsuitje naar SterrenStrand en beleef een onvergetelijke dag!

Voor meer informatie, bezoek de officiële website van TerSpegelt.

Delen is leuk!