Indianenbos

Gelegen in de prachtige bossen van Ermelo, biedt het Indianenbos een unieke en avontuurlijke speelervaring voor kinderen van alle leeftijden. Dit speelbos is de ideale plek voor gezinnen die willen genieten van de natuur terwijl de kinderen zich uitleven op de diverse speeltoestellen.

Wat is er te doen bij het Indianenbos?

Houten Speeltoestellen Het Indianenbos is uitgerust met een verscheidenheid aan houten speeltoestellen die perfect zijn voor avontuurlijke kinderen. Van klimrekken en boomstammen tot evenwichtsbalken en houten bruggen, er is genoeg te ontdekken en te verkennen. De natuurlijke materialen passen perfect in de bosrijke omgeving, waardoor het speelbos een harmonieuze aanvulling is op het landschap .

Waterplezier Voor kinderen die van water houden, biedt het Indianenbos ook speeltoestellen waar ze met water kunnen spelen. Er zijn pompen en greppels waarmee kinderen water kunnen verplaatsen, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Het is aan te raden om extra kleding mee te nemen, aangezien kinderen waarschijnlijk nat en vies zullen worden tijdens het spelen .

Picknickplekken Naast het speelplezier is het Indianenbos ook een geweldige plek om te picknicken. Er zijn meerdere picknickbanken waar gezinnen kunnen genieten van een zelf meegebrachte lunch terwijl de kinderen verder spelen. De rustige en natuurlijke omgeving maakt het de perfecte plek voor een ontspannen dagje uit .

Praktische Informatie

  • Locatie: Het Indianenbos ligt bij de Ericalaan in Ermelo.
  • Openingstijden: Het speelbos is dagelijks toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.
  • Toegang: De toegang tot het Indianenbos is gratis.
  • Bereikbaarheid: Het bos is niet ideaal bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Hamburgerweg Ermelo, ligt op 11 minuten lopen door het bos.

Tips voor Bezoekers

  • Kledingadvies: Zorg ervoor dat de kinderen kleding dragen die vies mag worden en neem eventueel extra kleding mee.
  • Veiligheid: Houd altijd een oogje in het zeil terwijl de kinderen spelen, vooral bij de wateractiviteiten.
  • Duurzaamheid: Help mee om het bos schoon te houden door afval in de daarvoor bestemde bakken te gooien.

Plan je volgende gezinsuitje naar het Indianenbos in Ermelo en geniet van een dag vol avontuur en natuur. Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, kun je de officiële pagina van VVV Ermelo raadplegen .

Delen is leuk!