Recreatieoord de Pelikaan

Gelegen op de prachtige Veluwe, nabij de Ermelosche heide en het Ruigeveldsebos, biedt Recreatieoord De Pelikaan een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, dit recreatieoord heeft voor ieder wat wils.

Activiteiten en Faciliteiten

  • Minigolf: Speel een potje minigolf op de mooi aangelegde banen. Het is een leuke activiteit voor jong en oud, perfect voor een gezellige middag met het gezin.
  • Familiedagen en Kinderfeestjes: De Pelikaan is een ideale locatie voor het organiseren van familiedagen en kinderfeestjes. Met voldoende ruimte en faciliteiten kunnen kinderen zich urenlang vermaken terwijl volwassenen genieten van de mooie omgeving en elkaars gezelschap​.
  • Terras: Na alle activiteiten kun je ontspannen op het mooie terras. Hier kun je genieten van een drankje en een hapje, terwijl je uitkijkt over het groene landschap van de Veluwe.
  • Natuurlijke Omgeving: De Pelikaan ligt op een fantastische locatie, omgeven door natuur. Het is een uitstekende plek om te wandelen en te genieten van de rust en schoonheid van de Veluwe.
  • Culinaire Opties: Naast snacks en drankjes op het terras biedt De Pelikaan ook mogelijkheden voor meer uitgebreide maaltijden. Denk hierbij aan een gezellige barbecue of een buffet voor grotere groepen.

Praktische Informatie

Recreatieoord De Pelikaan is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 12:00 tot 21:00 uur. Het is gelegen aan de Russulalaan 36, Ermelo. Voor meer informatie en het plannen van je bezoek kun je de officiële website van De Pelikaan bezoeken​.

Plan je bezoek aan Recreatieoord De Pelikaan en geniet van een dag vol plezier en ontspanning midden in de natuur!

Russulalaan 36, 3852 ZK Ermelo
https://www.ermelobuitenleven.nl/zien-en-doen/golfen/recreatieoord-de-pelikaan

Delen is leuk!