Hof van Eckberge

Welkom bij Hof van Eckberge, een veelzijdig belevingspark gelegen in Eibergen, Gelderland. Dit park biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud, van binnen- en buitenspeeltuinen tot een dierentuin, bowlingbanen, en zelfs een lasergamejungle. Of je nu op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin of een spannende locatie voor een kinderfeestje, Hof van Eckberge heeft het allemaal.

Dierentuin en Kinderboerderij Hof van Eckberge is trots op zijn status als een van de nieuwste dierentuinen van Nederland. In het park vind je meer dan 30 diersoorten uit verschillende delen van de wereld, waaronder wallaby’s, harlekijnara’s, prairiehondjes en diverse reptielen en vogels. De interactieve kinderboerderij is een favoriet bij de kleintjes, waar ze dieren kunnen aaien en knuffelen​.

Speelplezier Binnen en Buiten Het park beschikt over uitgebreide speelzones, zowel binnen als buiten. De binnenspeeltuin is perfect voor regenachtige dagen, met grote klimstructuren, een airtrampoline en een mini-speelzone voor de jongste bezoekers. Buiten kunnen kinderen zich uitleven op de grote speeltoestellen en genieten van waterpret in de speciaal daarvoor aangelegde zones​.

Unieke Attracties Naast de speeltuinen en de dierentuin biedt Hof van Eckberge nog veel meer. Ga bowlen op een van de vier moderne banen, beleef avonturen in de 400m² grote lasergamejungle, of geniet van een spelletje adventure golf in Cubaanse stijl. Voor elk wat wils, en alles is toegankelijk voor alle leeftijden.

Culinair Genieten Na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen in het parkrestaurant. Het restaurant biedt een breed scala aan gerechten, van lunch en diner tot all-inclusive arrangementen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunnen ouders genieten van een maaltijd op het terras of binnen in een comfortabele setting.

Feestjes en Groepsuitjes Hof van Eckberge is ook de perfecte plek voor kinderfeestjes, familiedagen en schoolreisjes. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar om van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu kiest voor bowlen, lasergamen of een avontuurlijke speurtocht door de dierentuin, er is voor iedereen iets leuks te doen.

Praktische Informatie

  • Adres: Lintveldseweg 1a, 7151 NK Eibergen
  • Openingstijden: Dagelijks vanaf 10:00 uur
  • Contact: Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen naar 0545 – 46 11 00 of een e-mail sturen naar [email protected].

Plan je bezoek aan Hof van Eckberge en ervaar zelf waarom dit belevingspark zo geliefd is bij gezinnen. Voor meer informatie en het boeken van tickets, bezoek de officiële website van Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a, 7151 NK Eibergen
https://www.hofvaneckberge.nl/

Delen is leuk!