Kegelbaan Mooi Oldemarkt

In het pittoreske Oldemarkt ligt Mooi Oldemarkt, een ideale bestemming voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Naast prachtige groepsaccommodaties en een heerlijk restaurant, biedt Mooi Oldemarkt ook een ouderwetse kegelbaan voor een leuk en uitdagend spelletje kegelen.

Wat is er te doen bij de kegelbaan?

Bij Mooi Oldemarkt kun je genieten van een authentieke kegelbaan die perfect is voor een gezellige middag of avond met het gezin, vrienden of collega’s. Het kegelen is een leuke activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en gegarandeerd voor veel plezier en competitie zorgt.

Restaurant Bij Sem

Combineer je bezoek aan de kegelbaan met een etentje bij Restaurant Bij Sem. Chef Wijnand en zijn team serveren heerlijke gerechten met een bourgondische insteek, bereid met verse streekproducten. Terwijl de volwassenen genieten van culinaire hoogstandjes, kunnen de kinderen zich uitleven in de ruime buitenspeeltuin of het indoor speelparadijs.​ 

Speelparadijs voor Kinderen

Mooi Oldemarkt biedt meer dan alleen een kegelbaan. Het speelparadijs is een waar kinderparadijs met een groot outdoor springkussen, kabelbaan, schommels, glijbaan, skelters en nog veel meer leuke speel- en klimtoestellen. Bij slecht weer kunnen kinderen zich vermaken in de indoorspeelzaal met een zachte vloer, springkussen, mega lego, en een grote tekenmuur. Hierdoor is Mooi Oldemarkt de perfecte bestemming voor een dagje uit, ongeacht het weer.

Het Dorp Oldemarkt

Oldemarkt is een charmant dorp gelegen in de provincie Overijssel. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en biedt een schilderachtige omgeving met traditionele architectuur en rustige waterwegen. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen langs historische gebouwen, genieten van de lokale gastronomie in gezellige restaurants en cafés, en deelnemen aan diverse culturele evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. De nabijheid van natuurgebieden zoals het Nationaal Park Weerribben-Wieden maakt Oldemarkt ook een uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Praktische Informatie:

Het ligt aan de Kruisstraat 88 in Oldemarkt. Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het is aan te raden om vooraf te reserveren, vooral tijdens weekends en vakanties, om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de officiële website van Mooi Oldemarkt.

Conclusie

Mooi Oldemarkt biedt een perfecte combinatie van sport, spel en culinaire verwennerij. Of je nu komt voor de ouderwetse kegelbaan, een heerlijk diner bij Restaurant Bij Sem, of het speelparadijs voor de kinderen, er is voor ieder wat wils. Plan je bezoek en beleef een onvergetelijke dag bij Mooi Oldemarkt!

Plan je bezoek en geniet van een sportief en gezellig uitje bij Kegelbaan Mooi Oldemarkt!

Kruisstraat 88 Oldemarkt

Front Page

Delen is leuk!