Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd

Bij Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd in Nijbroek ervaar je het echte boerenleven. Deze prachtige boerderij biedt tal van activiteiten voor zowel jong als oud, waardoor het de perfecte bestemming is voor een dagje uit of een langere vakantie in de natuur. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet wilt missen.

Kamperen en Glamping

De Weerd biedt een rustieke campingervaring met ruime kampeerplaatsen en luxe glamping-opties. De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober en biedt faciliteiten zoals schoon sanitair en een breed scala aan speeltoestellen voor kinderen​.

Kinderactiviteiten en Boerendiploma

Kinderen kunnen volop genieten van het boerenleven door deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals het voeren van dieren, knuffelen met konijnen, helpen met uitmesten, en meerijden op de trekker. Ze kunnen zelfs een boerendiploma verdienen door deel te nemen aan deze activiteiten tijdens de vakanties.

Wandelen met Alpaca’s en Andere Boerderijdieren bij Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd

Een unieke ervaring op De Weerd is het wandelen met alpaca’s. Daarnaast zijn er herten, varkens, en andere boerderijdieren te bewonderen en te verzorgen. Dit maakt het bezoek niet alleen leuk maar ook educatief voor kinderen​.

Kinderfeestjes en Zaalverhuur

De Weerd is een geweldige plek voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen hun eigen boerendiploma of trekkerdiploma halen, spelen in het hooi, en genieten van een feestelijke dag omringd door dieren. Daarnaast biedt de boerderij een gezellige zaal voor familiebijeenkomsten en andere evenementen​.

Praktische Informatie

Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd bevindt zich aan de Middendijk 22, 7397 NB Nijbroek. De boerderij is niet elke dag geopend voor spontane bezoekjes, dus het is aan te raden om vooraf te informeren naar de beschikbaarheid en eventuele geplande activiteiten. Voor meer informatie en reserveringen kun je hun officiële website bezoeken of contact opnemen via [email protected].

Plan je bezoek aan Recreatie- en Hertenboerderij De Weerd en geniet van een onvergetelijke ervaring in de mooie natuur in het prachtige Gelderland, omringd door dieren en het echte boerenleven!

Middendijk 22, 7397 NB Nijbroek
http://www.hertenboerderij.nl/

Delen is leuk!