Flevonice

Flevonice is dé plek voor een dag vol avontuur en sportieve activiteiten voor het hele gezin. Gelegen in de prachtige omgeving van Flevoland, biedt deze locatie een breed scala aan attracties en activiteiten, ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die van actie houden.

Winterplezier: Schaatsen

In de wintermaanden is deze plek vooral bekend om zijn lange schaatsbaan van 3 kilometer. Dit maakt het de perfecte locatie voor schaatsliefhebbers om hun rondjes te maken in de frisse buitenlucht. Daarnaast zijn er ook kortere schaatsbanen voor beginners en kinderen, zodat iedereen kan genieten van het ijs.

Zomeravonturen: Water en Fun bij Flevonice

Ook zodra de temperaturen stijgen, verandert Flevonice in een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Van wakeboarden en suppen tot een uitdagend water obstacle parcours, er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar bieden ook een goede workout in de zon.

Obstakelbanen en Hardlooproutes

Voor de avonturiers zijn er diverse obstakelbanen beschikbaar. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon een leuke uitdaging zoekt, de obstakelruns bieden een spannende en uitdagende ervaring. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar, zodat zowel beginners als gevorderden hun grenzen kunnen verleggen.

Kinderactiviteiten

Flevonice is ook een geweldige bestemming voor kinderen. Naast de schaats- en watersportmogelijkheden, zijn er speciale speelzones en activiteiten zoals mini-golf en een kinderklimparcours. Dit zorgt ervoor dat ook de jongste bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen.

Conclusie

Of je nu komt voor een dagje schaatsen in de winter of voor de vele zomerse activiteiten, Flevonice biedt voor ieder wat wils. Het is de perfecte plek voor een sportief en avontuurlijk dagje uit met het hele gezin.

Praktische Informatie

  • Locatie: Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen
  • Openingstijden: Het park is open op reservering voor groepen en evenementen.
  • Contact: Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van Flevonice.

Plan je volgende avontuur bij Flevonice en ervaar zelf de veelzijdige activiteiten die dit unieke park te bieden heeft.

Delen is leuk!