Café Bruggink

Café Bruggink in De Heurne biedt een gezellige en veelzijdige omgeving voor allerlei gelegenheden en staat bekend om zijn gastvrije sfeer en uitgebreide faciliteiten. Het café beschikt over diverse zalen, een cafetaria, een speeltuin en een gezellig tuinterras. Het motto “Veur a’j wat te vieren hebt” benadrukt dat het café een uitstekende keuze is voor recepties, verjaardagen, huwelijksfeesten en andere bijeenkomsten​.

Faciliteiten en Diensten

  • Café en Zalen: Café Bruggink biedt een gezellige ambiance waar gasten kunnen genieten van drankjes en goed gezelschap. Het café heeft een sfeervolle bar met diverse speciaalbieren op de tap en een klein menu met heerlijke gerechten zoals schnitzels en huisgemaakte gehaktballen. De locatie beschikt over meerdere zalen die flexibel ingezet kunnen worden voor zowel kleine intieme bijeenkomsten als grote feesten. Elke zaal is uitgerust met moderne faciliteiten om elk evenement tot een succes te maken.
  • Cafetaria: Het cafetaria van Café Bruggink biedt een ruime keuze aan snacks, kwaliteitsfriet, en zelfgemaakte salades. Ook zijn er vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar. Voor grotere bestellingen is er een bezorgservice in de omgeving van De Heurne​.
  • Speeltuin: De speeltuin van Café Bruggink is een paradijs voor kinderen. Met een recent vernieuwd speelterrein dat trampolines, glijbanen, schommels en een verkeersplein voor skelters omvat, kunnen kinderen hier eindeloos spelen. De speeltuin is ontworpen om veilig en uitdagend te zijn, wat het ideaal maakt voor kinderfeestjes en familiedagen.
  • Tuinterras: Het tuinterras biedt een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van het mooie weer. Met comfortabele zitplaatsen en een prachtig uitzicht op de omliggende natuur, is het een perfecte locatie voor evenementen in de openlucht, zoals barbecues en zomerfeesten.
  • Fietsvoorzieningen: Voor fietsliefhebbers biedt Café Bruggink uitstekende faciliteiten, waaronder oplaadpunten voor elektrische fietsen en gereedschap voor kleine reparaties. Het café ligt op knooppunt 580 van de fietsroute, waardoor het een ideale stop is voor fietsers die de omgeving verkennen.

Speciale Evenementen

Café Bruggink staat bekend om het organiseren van diverse evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsuitje of een thema-avond, het team zorgt ervoor dat elk detail perfect is. Van decoraties en catering tot muziek en entertainment, alles wordt geregeld om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijke tijd hebben.

Conclusie

Café Bruggink biedt een uitgebreide en gezellige omgeving voor allerlei soorten feesten en evenementen. Met diverse faciliteiten, een uitgebreide speeltuin voor kinderen, en uitgebreide horeca-opties, is het de perfecte locatie voor een onvergetelijke dag. Het ervaren team staat klaar om elk evenement tot een groot succes te maken.

Caspersstraat 2, 7095 BC De Heurne
https://www.cafebruggink.nl/ 

Delen is leuk!