Het Kaslokaal

In het hart van Oostkapelle, Zeeland, vind je Het Kaslokaal, een unieke theetuin gevestigd in een voormalige tuinderskas. Dit charmante plekje biedt een warme en huiselijke sfeer, waar je kunt genieten van heerlijke huisgemaakte taarten, verse lunches, en zorgvuldig geselecteerde koffies en theeën. Alles wat hier geserveerd wordt, komt zoveel mogelijk uit de eigen kas, tuin, of de directe omgeving, waardoor je letterlijk de smaken van Zeeland proeft.

Wat kun je verwachten?

Het menu van Het Kaslokaal is geïnspireerd op de seizoenen en de oogst uit hun eigen tuin. Dagelijks worden er verse taarten gebakken, en het brood wordt bereid met meel van de lokale Korenmolen d’Arke uit Oostkapelle. De koffie, afkomstig van De Zeeuwse Branding, wordt met veel aandacht gezet, wat zorgt voor een rijke en volle smaakbeleving.

Voor de theeliefhebbers is er een uitgebreide selectie aan verse theeën, en voor wie op zoek is naar iets bijzonders, is de high-tea een aanrader. De high-tea bestaat uit een selectie van seizoensgebonden lekkernijen, waaronder scones, taartjes en hartige hapjes, allemaal huisgemaakt en vers bereid.

Activiteiten en Feestjes bij Het Kaslokaal

Naast het genieten van het eten en drinken, kun je bij Het Kaslokaal ook terecht voor diverse activiteiten. Of je nu een intiem feestje wilt vieren of deel wilt nemen aan een van de geplande evenementen, de gezellige sfeer en prachtige omgeving maken elk bezoek speciaal. Het is mogelijk om voor speciale gelegenheden te reserveren, zodat je samen met vrienden of familie kunt genieten van een heerlijke high-tea of lunch.

Winkel Jungle Books

Het Kaslokaal heeft ook een eigen cadeauwinkel genaamd Jungle Books. Hier vind je een selectie aan groene cadeaus, planten, boeken, en lokale lekkernijen. Alles in de winkel draagt een eerlijk verhaal met zich mee, waarbij er veel aandacht is voor de herkomst en de omstandigheden waaronder de producten zijn gemaakt.

Openingstijden en Locatie

Het Kaslokaal is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10:00 tot 18:00 uur. In de schoolvakanties zijn ze dagelijks geopend. Het Kaslokaal is een rookvrije plek, ideaal voor een rustige en gezonde omgeving.

Adres en Contactinformatie

Het Kaslokaal
Noordweg 33a,
4356 EB Oostkapelle, Zeeland
Telefoon: 06-40209879
Website: Het Kaslokaal

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een plek om even helemaal tot rust te komen, te genieten van heerlijk eten, of een gezellig samenzijn met vrienden en familie te plannen, Het Kaslokaal in Oostkapelle biedt het allemaal. Deze sfeervolle theetuin combineert lokale smaken met een warme, uitnodigende omgeving en is daarmee een must-visit in Zeeland. Kom langs en ontdek het zelf!

Noordweg 33a Oostkapelle
www.hetkaslokaal.nl

Delen is leuk!