Het Praathuis

Gelegen in het mooie natuurgebied ’t Weegje in Waddinxveen, biedt Het Praathuis  een perfecte locatie voor een ontspannen lunch, diner of speciale viering. Met een focus op verse streekproducten en een warm, gastvrij onthaal, is Het Praathuis een geliefde bestemming voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Gezellige Sfeer en Prachtige Omgeving

Vanaf de weg is het nog niet te zien, maar zodra je de ophaalbrug oversteekt, ontvouwt zich een prachtig natuurgebied. Hier bevindt zich restaurant Het Praathuis, dat beschikt over ruime parkeergelegenheid. Maak een wandeling van drie kilometer rond de plas.

Het restaurant ligt aan het water, waardoor je als gast kunt genieten van een prachtig uitzicht tijdens je maaltijd. Het terras biedt een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Binnenin zorgt de warme en gezellige inrichting voor een aangename sfeer, perfect voor zowel intieme diners als grotere groepsbijeenkomsten​..

Menu en Specialiteiten

Het Praathuis staat bekend om zijn gevarieerde menu met heerlijke gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Van smakelijke lunchgerechten tot uitgebreide diners, elke maaltijd wordt met zorg en passie bereid. De menukaart biedt voor ieder wat wils, inclusief vegetarische opties en kindermenu’s​..

Speciale Gelegenheden

Dit is ook een uitstekende locatie voor het vieren van speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijksfeesten en bedrijfsuitjes. Met een capaciteit voor 80 zitplaatsen en de mogelijkheid om op maat gemaakte arrangementen te bieden, zorgt Het Praathuis ervoor dat elke viering bijzonder is. Het team staat klaar om te helpen bij de organisatie en uitvoering van jouw evenement.​

Praktische Informatie Het Praathuis
  • Locatie: ’t Weegje 4, 2741 JX Waddinxveen.
  • Openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11:00 uur.
  • Contact: Voor meer informatie en reserveringen kun je bellen naar +31 182 612 434 of een e-mail sturen naar [email protected].

Voor meer informatie en het volledige menu, bezoek de officiële website van Het Praathuis.

Plan je bezoek aan Het Praathuis en geniet van een heerlijke culinaire ervaring in een prachtige natuurlijke omgeving!

Het Weegje 4, 2741 JX Waddinxveen
http://www.hetpraathuis.nu/

Delen is leuk!