Rederij Peters

Ben je op zoek naar een heerlijk dagje uit in de natuur? Rederij Peters biedt een scala aan activiteiten op en rond de prachtige Overijsselse Vecht. Of je nu zin hebt in een ontspannen rondvaart, een actieve kanotocht of het huren van een comfortabele sloep, bij Rederij Peters ben je aan het juiste adres.

Rondvaarten: Ontdek de Vecht vanaf het Water

Een van de hoogtepunten van Rederij Peters is de rondvaart met het passagiersschip ‘Queen of Vechtvalley’. Deze rondvaart brengt je van Ommen naar de historische sluis van Vilsteren, waarbij je onderweg kunt genieten van de schitterende natuur en diverse watervogels. De rondvaart duurt ongeveer 85 minuten en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Populaire Kanotochten

Voor de avonturiers biedt Rederij Peters een spannende kanotocht over de Regge en de Vecht. Deze tocht van ongeveer 12 km is perfect voor gezinnen en vriendengroepen. Onderweg zijn er talloze mooie plekjes om te picknicken en te zwemmen. Het rustige water en de prachtige omgeving maken deze tocht tot een onvergetelijke ervaring.

Sloepverhuur: Varen op je Eigen Tempo

Als je liever op eigen houtje de Vecht wilt verkennen, kun je bij Rederij Peters diverse sloepen huren. Van elektrische sloepen tot luxe e-sloepen XL, er is voor ieder wat wils. Deze boten zijn eenvoudig te besturen en bieden een comfortabele manier om te genieten van de rust en de natuur​.

Activiteiten voor Kinderen

Rederij Peters heeft ook veel te bieden voor kinderen. Naast de rondvaarten en kanotochten zijn er speciale kinderarrangementen beschikbaar, zoals doe-pakketten tijdens de rondvaart. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de natuur en genieten van een heerlijke dag op het water. Voor de allerkleinsten zijn er reddingsvesten beschikbaar om de veiligheid te garanderen​. 

Perfect voor Groepen en Evenementen

Of je nu een familie-uitje, een bedrijfsuitje of zelfs een bruiloft plant, Rederij Peters heeft voor iedere gelegenheid een passend arrangement. Met mogelijkheden voor catering en exclusieve verhuur van het partyschip, wordt elk evenement een groot succes. De samenwerking met lokale restaurants zorgt voor culinaire hoogstandjes aan boord.

Conclusie

Rederij Peters biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud op en rond de prachtige Vecht. Of je nu wilt genieten van een rustige rondvaart, een actieve kanotocht of zelf de touwtjes in handen wilt nemen met een sloep, er is voor ieder wat wils. Kom en ontdek de schoonheid van de Vecht met Rederij Peters!

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de officiële website van Rederij Peters

Zwolseweg 4, 7731 BC Ommen of Steenoever 1, 7731 PW Ommen
https://rederijpeters.nl/

Delen is leuk!