SnowWorld Zoetermeer

Gelegen aan de rand van Zoetermeer, biedt SnowWorld Zoetermeer een unieke wintersportervaring het hele jaar door. Met vier pistes, waaronder de steilste indoorpiste van Europa, en tal van andere activiteiten, is dit de perfecte bestemming voor een dag vol avontuur en plezier.

Pistes en Sneeuwkwaliteit

SnowWorld Zoetermeer beschikt over vier verschillende pistes:

  • Piste 1: Een blauwe piste van 140 meter.
  • Piste 2: Een tweede blauwe piste van 140 meter.
  • Piste 3: Een rode piste van 300 meter, de steilste indoorpiste van Europa.
  • Kinderland: Een groene piste van 30 meter, speciaal voor de allerkleinsten.

Dankzij de constante temperatuur van -5°C binnen, zijn de sneeuwcondities altijd uitstekend, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van optimale ski- en snowboardomstandigheden​.

Ski- en Snowboardlessen

Of je nu een beginner bent of je techniek wilt verbeteren, SnowWorld biedt een breed scala aan lessen en cursussen voor alle niveaus. Met meer dan 300 gecertificeerde instructeurs kun je rekenen op deskundige begeleiding. Boek een proefles, privéles of een complete cursus en bereid je voor op het wintersportseizoen.

Avontuurlijke Activiteiten

Naast skiën en snowboarden biedt SnowWorld ook andere spannende activiteiten. Bezoek het Adventure Valley klimpark voor een uitdagende klimervaring of organiseer een kinderfeestje met verschillende thematische activiteiten. De locatie is ideaal voor zowel individuele avonturen als groepsuitjes​.

Eten en Drinken

Begin je dag met een kop koffie en een Apfelstrudel in een van de sfeervolle horecagelegenheden, of sluit je dag af met een heerlijke maaltijd. SnowWorld heeft diverse restaurants waar je kunt genieten van typische wintersportgerechten en après-ski sfeer.

Praktische Informatie

SnowWorld Zoetermeer is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Het complex is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Voor actuele prijzen, openingstijden en om je bezoek te plannen, kun je de officiële website van SnowWorld Zoetermeer bezoeken.

Ervaar het hele jaar door winterpret bij SnowWorld Zoetermeer, waar avontuur en ontspanning samenkomen voor een onvergetelijke dag!

Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer
https://www.snowworld.com/zoetermeer

Delen is leuk!