Sara’s Sweets

Sara’s Sweets, gevestigd aan de Sassenstraat 20 in Zwolle, is dé plek voor zoetekauwen en liefhebbers van heerlijke gebakjes. Deze gezellige lunchroom biedt een scala aan zoetigheden en is perfect voor een zoete lunch, een high tea of om gewoon even lekker te genieten van een vers gebakje met een kopje koffie of thee.

Heerlijke Zoetigheden en Lunches

Bij Sara kun je genieten van een dagelijks wisselend assortiment van vers gemaakte zoetigheden. Denk aan cupcakes, cakepops, macarons en donuts. Elke dag staat de vitrine vol met verse lekkernijen die je zowel in de lunchroom als thuis kunt genieten. Naast de zoetigheden biedt Sara ook enkele hartige gerechten en unieke freakshakes, die zeker de moeite waard zijn om te proberen​.

Workshops en Kinderfeestjes

Sara organiseert ook diverse workshops, zoals taart maken en cupcakes versieren. Deze workshops zijn perfect voor een uitje met vriendinnen, een personeelsuitje of een vrijgezellenfeest. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun verjaardagsfeestje vieren bij Sara’s Sweets. Populaire activiteiten zijn onder andere cupcakes versieren en de prinsessen high tea​.

Taarten op Maat

Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, bij Sara’s Sweets kun je terecht voor unieke op maat gemaakte taarten. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgt het team ervoor dat elke taart precies naar wens wordt gemaakt. Je kunt kiezen uit een breed scala aan smaken en thema’s om je evenement extra speciaal te maken.

Praktische Informatie

Sara’s Sweets is geopend van dinsdag tot en met zondag met ruime openingstijden. Je kunt gemakkelijk online bestellen of een tafel reserveren via de officiële website van Sara’s Sweets. Voor speciale gelegenheden en grote bestellingen kun je het beste van tevoren contact opnemen om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is​.

Bezoek Sara’s Sweets in Zwolle en ervaar zelf waarom dit de zoetste lunchroom van de stad is!

Sassenstraat 20, 8011 PC Zwolle
http://www.sara-sweets.nl/

Delen is leuk!