Speelboerderij Den Scherpenberg

Ontspannen en Spelen in de Natuur: Welkom bij Speelboerderij Den Scherpenberg

In de serene landelijke omgeving op slechts een korte rit van Breda en Roosendaal, ligt de unieke speelboerderij Den Scherpenberg. Hier kunnen bezoekers genieten van een dag vol ontspanning, spel, en natuur. Den Scherpenberg biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, met een breed scala aan activiteiten voor jong en oud.

Een Paradijs voor Kinderen

De speelboerderij is een droom voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Met uitgebreide speelgelegenheden zowel binnen als buiten, is er altijd iets te doen, ongeacht het weer. De buitenlucht speeltuin biedt eindeloze uren plezier, met klimmuren, glijbanen en schommels, terwijl binnen een gezellig speelparadijs wacht. Hier kunnen kinderen zich uitleven en nieuwe vriendjes maken, terwijl ouders genieten van een moment van rust.

Dieren en Natuur

Een van de hoogtepunten van Den Scherpenberg is de interactie met dieren. Kinderen kunnen kennismaken met verschillende boerderijdieren, van geiten en konijnen tot kippen en ponies. Deze ontmoetingen zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, en leren kinderen respect en zorg voor dieren.

Culinaire Verwennerij

Terwijl de kleintjes spelen, kunnen volwassenen genieten van een heerlijk kopje koffie of een smaakvolle Zundert Trappist in het café van de boerderij. De menukaart is eenvoudig maar gevarieerd, met genoeg lekkernijen voor iedereen. Van smakelijke broodjes tot zoete traktaties, er is voor elk wat wils. En het beste van alles? Volwassenen betalen geen entree, waardoor een bezoek aan de speelboerderij nog aantrekkelijker wordt.

Perfect voor Feestjes en Evenementen

Den Scherpenberg is niet alleen een speelparadijs, maar ook een ideale locatie voor allerlei evenementen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een familiebijeenkomst, een vriendenuitje, een bedrijfsfeest of een schoolreisje, de boerderij biedt de perfecte setting. Met uitgebreide faciliteiten en een gastvrije sfeer, wordt elk evenement hier een succes. De boerderij vraagt wel aan bezoekers om geen eigen eten en drinken mee te brengen, maar er is altijd een oplossing voor speciale dieetwensen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.  Kinderen moeten altijd begeleid worden door een volwassene, zodat iedereen veilig en plezierig kan spelen en verkennen.

Ontdek het Zelf!

Speelboerderij Den Scherpenberg is een plek waar plezier en ontspanning samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag voor de kinderen, een ontspannend uitje in de natuur, of een locatie voor een speciaal evenement, Den Scherpenberg heeft het allemaal. Kom langs en ontdek waarom zoveel gezinnen keer op keer terugkeren naar deze magische plek.

Met zoveel te bieden, is het geen wonder dat bezoekers altijd met een glimlach vertrekken. De combinatie van spelen, dieren, en natuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Dus plan je bezoek vandaag nog en beleef de magie van Speelboerderij Den Scherpenberg. We kijken uit naar je komst!

Scherpenbergsebaan 53, 4715 SK Rucphen
https://denscherpenberg.nl/

Delen is leuk!