Speelboerderij de Vossenberg

Speelboerderij De Vossenberg, gelegen aan de Tilburgsebaan 42 in Gilze, biedt een geweldige speelervaring voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze speelboerderij combineert een uitgebreide binnenspeeltuin, een avontuurlijke buitenspeeltuin en een knutsel- en speelzolder, wat het een ideale bestemming maakt voor een dagje uit met het gezin.

Binnen- en Buitenspeeltuin

De binnenspeeltuin van De Vossenberg biedt maar liefst 1050 m² aan speelplezier, ongeacht het weer. Kinderen kunnen klimmen, glijden en klauteren in de grote klimkooi van zeven meter hoog, compleet met glijbanen, klimrekken, hindernisbanen en een ballenbak. Voor de allerkleinsten is er een speciale speelhoek met zachte speelgoeddieren en een kleine klimkooi​.

De buitenspeeltuin is net zo indrukwekkend, met tal van speeltoestellen, skelters en een kabelbaan. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en ontdekken in een veilige en afgeschermde omgeving​.

Knutsel- en Speelzolder

Op de knutsel- en speelzolder kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Deze gezellige zolder biedt ruimte om te knutselen, timmeren en bouwen, waardoor kinderen zowel hun handen als hun verbeelding kunnen gebruiken.

Kinderfeestjes en Schoolreisjes

Speelboerderij De Vossenberg is ook een populaire locatie voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Er zijn verschillende feestarrangementen beschikbaar, waarbij kinderen kunnen genieten van een onvergetelijk feestje met hun vriendjes en vriendinnetjes. Schoolreisjes zijn ook goed geregeld, met speciale arrangementen die speelpret en veiligheid combineren.

Eten en Drinken

Het restaurant van De Vossenberg biedt een breed scala aan eet- en drinkmogelijkheden. Ouders kunnen ontspannen met een hapje en een drankje, terwijl de kinderen spelen. De keuken is geopend van 11:30 tot 17:00 uur en biedt zowel zoete als hartige opties​ (De Vossenberg)​.

Praktische Informatie

Speelboerderij De Vossenberg is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, met variabele openingstijden afhankelijk van het seizoen. De entreeprijs voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar is €10, terwijl ouders en begeleiders gratis toegang hebben. Er is geen reservering nodig voor losse speelbezoeken, maar voor kinderfeestjes en grote groepen is reserveren wel mogelijk​.

Voor meer informatie en om je bezoek te plannen, kun je terecht op de officiële website van Speelboerderij De Vossenberg.

Kom naar Speelboerderij De Vossenberg en geniet van een dag vol speelplezier met het hele gezin!

Tilburgsebaan 42, 5126 PH Gilze
http://www.devossenberg.net/

Delen is leuk!