Speelbos Joure

Ontdek Speelbos Joure: Het Ultieme Speelparadijs

Bij Speelbos Joure kunnen kinderen van 1 tot 12 jaar zich helemaal uitleven in een ruim en avontuurlijk speelparadijs van meer dan 1500 m². Dankzij de airconditioning is het hier altijd aangenaam spelen, ongeacht het weer.

Eindeloos Speelplezier

In Speelbos Joure zijn de mogelijkheden eindeloos. Kinderen kunnen klimmen, glijden, springen op het springkussen, en spelen met de ballen vulkaan en ballen kanonnen. Voor de sportievelingen is er een glow in the dark voetbalveld, en voor de avonturiers een lasergame arena en een spannende Escaperoom.

Speciaal voor de Kleintjes

Voor de allerkleinsten is er het peutereiland, een veilige speelplek waar kinderen boven de 3 jaar niet toegestaan zijn. Hier kunnen de kleintjes ongestoord spelen met speciaal voor hen ontworpen speeltoestellen.

Comfort voor Ouders en Begeleiders

Ouders en begeleiders kunnen ontspannen op een van de twee bos terrassen, genieten van een kop koffie terwijl ze de kinderen in de gaten houden via de aanwezige televisies. Voor wie even aan de drukte wil ontsnappen, biedt de eerste verdieping een rustig toevluchtsoord met een prachtig uitzicht en een uitgebreide leestafel. Uiteraard is er gratis WIFI beschikbaar.

Lasergame Arena en Kids Escape Room

Speelbos Joure biedt ook extra avonturen met de indoor lasergame arena en de Kids Escape Room. In de lasergame arena, verlicht door blacklight, kunnen kinderen vanaf 5 jaar hun vrienden uitdagen voor een spannend spel. De Kids Escape Room biedt een uitdagende ervaring waarin kinderen samen met een volwassen begeleider puzzels moeten oplossen om te ontsnappen.

Gezonde Horeca

De horecagelegenheden bieden een gezonde variant van verschillende producten, zodat ouders en kinderen kunnen genieten van verantwoorde snacks en maaltijden. Gratis parkeren is een extra pluspunt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een plekje voor je auto.

Veiligheid en Toegankelijkheid

Speelbos Joure is speciaal ontworpen voor jongere kinderen. De speeltoestellen hebben kleine opstapjes en zijn zo ruim opgezet dat ouders en grootouders makkelijk mee kunnen doen. De veiligheid staat voorop, zodat kinderen zonder zorgen kunnen spelen en ontdekken.

Kom langs bij Speelbos Joure en beleef een dag vol plezier, avontuur en onvergetelijke momenten!

Meta Beschrijving

Bij Speelbos Joure genieten kinderen van 1-12 jaar van een avontuurlijk speelparadijs van 1500 m² met airconditioning. Klimmen, glijden, lasergamen en meer!

Marconiweg 20B, 8501 XM Joure
https://speelbosjoure.nl/

Delen is leuk!