Speelbos Biesbush

Ontdek Speelbos Biesbush in het Bieslandse Bos

Welkom bij Speelbos Biesbush, een prachtig stukje natuur in het Bieslandse Bos tussen Delft en Zoetermeer. Hier kunnen kinderen vrij spelen en avonturen beleven te midden van een groene omgeving. Hieronder vind je meer informatie over wat Speelbos Biesbush te bieden heeft:

Speelplezier in de Natuur Speelbos Biesbush is een ideale plek voor kinderen om actief te bewegen en de natuur te ontdekken. Ze kunnen over kronkelige paden sluipen, slootjes springen, over boomstammen lopen en hutten bouwen met takken tussen de bomen. Er is zelfs een speciale klimboom om in te klimmen en een vlot om het water over te steken. Kortom, een heerlijke middag vol buitenplezier!

Ravotten in de Natuur Het gehele Bieslandse Bos, inclusief Speelbos , is vrij toegankelijk voor recreatie. Kinderen kunnen hier op een ouderwetse manier spelen, wat goed is voor hun gezondheid en beweging. Het is een plek waar ze kunnen ravotten, in bomen kunnen klimmen en hun evenwicht kunnen oefenen op boomstammen.

Bereikbaarheid Biesbush ligt op loopafstand van recreatiegebied Delftse Hout. Er is geen parkeergelegenheid bij het speelbos zelf, dus het is aan te raden om te wandelen of te fietsen. Parkeren kan bij Delftse Hout aan de Korftlaan, vanwaar je een korte wandeling kunt maken naar het speelbos bij de kruising van Bieslandseweg en Hazenpad.

Activiteiten in de Omgeving Op slechts twee kilometer afstand vind je nog meer leuke activiteiten in de natuur voor gezinnen. De parkeerplaatsen bij de Korftlaan dienen als een handige uitvalsbasis voor een dag vol avontuur en ontdekking.

Breng een bezoek aan Speelbos Biesbush en geniet samen met je kinderen van een onvergetelijke dag in de natuur!

kruising Bieslandseweg/Hazenpad 2645 BM Delfgauw
https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/speelbos-biesbush

Delen is leuk!