Spin Speeltuin Nesselande

In de wijk Nesselande, gelegen aan de Zevenhuizerplas aan de rand van Rotterdam, vind je een prachtig strand en recreatiegebied Speeltuin Nesselande. Dit gebied staat bekend om zijn diversiteit aan activiteiten en voorzieningen, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Wat is er te doen bij Speeltuin Nesselande ?

Het strand bij Speeltuin Nesselande biedt verschillende faciliteiten zoals een wakeboardbaan, een skatebaan, een calisthenicspark en een grote speeltuin. Een opvallende attractie is een verhoging van waar je kunt springen en flippen naar het strand toe. Deze setup maakt het een ideale plek om nieuwe acrobatische stunts te oefenen in een veilige omgeving met verschillende hoogtes om jezelf steeds verder uit te dagen.

De speeltuin beschikt over een grote ‘spin’ waarvandaan je ook tricks kunt doen richting het zand. Dit biedt een perfecte gelegenheid om vanaf het gras naar het zand te springen en nieuwe trucs te leren, met een zachte landing en een niet al te grote hoogte, wat het ideaal maakt voor training en plezier.

Naast het strand en de speeltuin heeft Nesselande een boulevard langs de Zevenhuizerplas en een winkelcentrum dat elke zondag geopend is. Het water bij de Zevenhuizerplas is niet te diep, wat het veilig maakt voor kleine kinderen om te spelen.

Of je nu wilt uitwaaien op een warme dag, wilt fietsen, wandelen, skaten of gewoon genieten van de vele faciliteiten, Nesselande biedt voor ieder wat wils aan de waterkant van Rotterdam.

Sicilieboulevard, 3059 XT Rotterdam
https://stichting-spin.nl/

Delen is leuk!