Spijkerdorp

Ontdek de Magie van Spijkerdorp: Het ultieme huttenbouwparadijs voor kinderen

Welkom bij Spijkerdorp, de plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en de mooiste avonturen beleven! Gelegen op een groot terrein van 7.500 m², biedt Spijkerdorp een unieke en spannende omgeving waar kinderen van 6 tot en met 13 jaar zelfstandig kunnen spelen en hutten bouwen. Ook jongere kinderen zijn welkom, mits begeleid door een volwassene. Hier ontdekken kinderen de kunst van het bouwen, het plezier van samen spelen en de vreugde van creatief bezig zijn.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich  uitleven in het bouwen van hun eigen hut. Of ze nu alleen willen bouwen of in een groepje, er is altijd ruimte voor creativiteit en avontuur. Om te beginnen met bouwen, kunnen kinderen zich inschrijven bij de leiding van Spijkerdorp. Ze ontvangen dan een bouwvergunning die door een ouder of verzorger moet worden ondertekend. Met deze vergunning kunnen ze direct aan de slag, mits er een hut vrij is. Is er geen hut beschikbaar, dan worden ze op een wachtlijst geplaatst.

Wat heb je nodig voor het bouwen van een hut?

  • Bouwvergunning (€10,00 per jaar)
  • Spijkers (te koop voor €0,50 per half vol blik of mee te nemen van huis)
  • Gereedschap (tegen een borg van €0,50 per stuk, terug te krijgen bij inlevering)

Houd je Hut en Bouw Verder

Huttenbezitters die hun hut willen behouden, betalen jaarlijks €10,00. Dit bedrag zorgt ervoor dat je hut gegarandeerd van jou blijft, zolang je minimaal eens in de twee weken komt spelen of bouwt. Kun je niet komen? Geen probleem, laat het even weten en je plek blijft gereserveerd. Anders gaat de hut naar de volgende op de wachtlijst.

Spelen en Avonturieren

Spijkerdorp biedt niet alleen de mogelijkheid om hutten te bouwen, maar er zijn ook talloze speeltoestellen en een skelterbaan waar kinderen zich kunnen vermaken. Voor ouders is het een geweldige plek om samen met hun kinderen te spelen en hen te begeleiden bij hun bouwavonturen.

Openingstijden :

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Let op: Op feestdagen en tijdens de bouwvak (Noord) gesloten.

Spijkerdorp is niet alleen een paradijs voor kinderen, maar ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invaliden toilet aanwezig en het terrein is rolstoelvriendelijk ingericht, zodat iedereen kan genieten van het avontuur en plezier.

Waarom Spijkerdorp?

Spijkerdorp is dé plek voor kinderen om te leren, spelen en samen te werken. Het bouwen van hutten leert kinderen belangrijke vaardigheden zoals teamwork, creativiteit en probleemoplossing. Daarnaast biedt Spijkerdorp een veilige en inspirerende omgeving waar kinderen hun energie kwijt kunnen en onvergetelijke herinneringen kunnen creëren.

Hutten bouwen bij Spijkerdorp biedt:

  • Een creatieve en leerzame ervaring
  • Een veilige omgeving onder begeleiding
  • Toegang tot gereedschap en materialen
  • Een plek waar vriendschappen ontstaan en avonturen beleefd worden

Kom naar Spijkerdorp!

Wil je dat jouw kinderen een fantastische tijd hebben terwijl ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen en nieuwe vrienden maken? Kom dan naar Spijkerdorp! Met een breed scala aan activiteiten en de mogelijkheid om hun eigen hut te bouwen, is dit de perfecte plek voor kinderen om te genieten van de buitenlucht en hun creativiteit te ontdekken.

Tot snel bij Spijkerdorp, het leukste huttenbouwparadijs voor kinderen!

Tjaarda 444, 9202 LA te Drachten

Website

Delen is leuk!